Жените, които се Мислят за Императрици: Научноизследователско Обръщане в Женския Мозък

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zhenite-koito-se-mislyat-za-imperatrici-nauchnoizsledovatelsko-obrashtane-v-zhenskiya-mozak/131176 SvobodnoSlovo.eu
Жените, които се Мислят за Императрици: Научноизследователско Обръщане в Женския Мозък

За милиони години, жените са се мечтали да управляват света – и не само у дома! Въпреки че в древни времена императорите превземаха крали и кралства, съвременните императрици предпочитат по-софистицирани методи за постигане на своята власт. Въоръжени само с хумор и добра доза самочувствие, те са готови да завладеят света – или поне офиса!

1. **Госпожата на Кафето:**

Вижте я, как тя благоразумно планува завоеванието си над кафето в кухнята на офиса. Тя използва младежкия и елегантен принос на кафето като важен стълб на своята императорска власт, като редовно подчертава важността на правилното приготвяне на напитката и експедитивното изпълнение на кафеиновите заповеди.

2. **Владетелката на Джобния Космос:**

Тази смелива императрица носи в своя джоб всички инструменти и средства за власт, които са необходими за да спечели битката срещу хаоса. От клюкарите до недоволните клиенти, тя е винаги готова да се изправи с достойнство и няколко остри реплики.

3. **Повелителката на Парфюмите:**

Когато влезете в нейния офис, се усеща мощен аромат – ароматът на властта. Тази императрица смело използва парфюмите си като оръжие за подчинение, като обгръща всички в околността си в облаче от увереност и елегантност.

4. **Монархинята на Мултитаска:**

Запомнете името й, защото тя управлява целия свят – едновременно. Тази императрица е в състояние да организира събития, да дава съвети по професионални и лични въпроси и да преодолява всяка пречка с усмивка.

5. **Царицата на Собствеността:**

Владетелката на личното пространство е винаги готова да отблъсне всички опити за нарушаване на нейната територия. Тя е майстор в изграждането на невидими стени, които я защитават от ненужните разговори и натрапчивите хора.

Така че, дами и господа, въоръжете се с хумор и смелост и се пригответе да превземете света, една офисна власт наведнъж!

Л.С.

http://pogled.eu

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.