240 000 ЛЕВА ПРИСЪДА ЗА ПРОКУРАТУРАТА ЗАРАДИ ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/240-000-leva-prisada-za-prokuraturata-zaradi-shestornoto-ubiystvo-v-novi-iskar/44140 SvobodnoSlovo.eu
240 000 ЛЕВА ПРИСЪДА ЗА ПРОКУРАТУРАТА ЗАРАДИ ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

* И моето скандално разследване за действително случилото се

Осъдиха прокуратурата. Причината е, че извършителят Росен Ангелов е трябвало да бъде в затвора. Обаче не е бил - родната Темида уж го търсила.

От обвинението трябва да заплатят над 240 000 лева обезщетение на майката Стефана Елисаветова на мъртвия 18-годишен Боби.

*** Ще добавя още данни от онова мое разследване за шесторното нарко- и шпионско убийство. Росен Ангелов през далечната 1994 г. като войник е спипан във валутни афери. Осъден е, но незнайно защо е реабилитиран. През 1997 г. е осъден за блудство с момиченцето на жената, с която тогава живеел на семейни начала и осъден на 7 години. "Осъден" и уж затворник, е спипан с 12-годишно момиче. Емигрира в чужбина. Според западните полицейски органи е бил член на престъпни наркомрежи, заради което е издирван от няколко държави, а според мен - цанен от тях и като наемен убиец. Връща се у нас, после пак напуска, после пак се връща. Подвизавал се е и в Африка по граждански войни. Бил с европейска заповед за арест от 22 юни 2015, обявен с червена бюлетина на Интерпол заради купища престъпления, но спокойно си е живял у нас години наред. За капак по искане на нашите власти - МВР, бюлетината е смъкната от сайта на Интерпол. Самият престъпник, както и очаквах, го самоубиха, за да не изпее съучастниците му-убийци и преките поръчители за това шесторно убийство. (непреките са по върховете на върхушката ни).

.

Двете части на разследването ми:

***** 17 януари 2018 г. Първа част

Мафиотско-политическият римейк на „Ромео и Жулиета”

ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО В НОВИ ИСКЪР

* Мъртвото семейство – пачка за близо 5 милиона от стотици милиони крадено ДДС. И част от мрежа за трансфер на милиард долара от Близкия и Среден Изток. И наркотрансфери към и от Калабрия (най-южна Италия)

* Конспирация има. Най-страшното е, че е със съдействието и участието на политическия елит и властите.

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/pfbid0eB1H8W1PuE9pvx75T9Pr1GHhp18RdFoHKuzi1qqYnpa9Wv7eNN6XikLHxqMvnPc6l

***** Същия ден, втора част

ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО В НОВИ ИСКЪР

А сега дойде време да разчепкаме самата, действителната и смъртно опасна конспирация.

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/pfbid0r6XKcZMEVtMBhHRJbY9zB3VzGfwzUQGjk7C7zx7Hi67HaRuE7PWZSX2vsSKL4JCkl

Григор Лилов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.