Абе, Бойко! Кажи едно нещо, което направи и то не се разпадна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/abe-boyko-kazhi-edno-neshto-koeto-napravi-i-to-ne-se-razpadna/11859 SvobodnoSlovo.eu
Абе, Бойко! Кажи едно нещо, което направи и то не се разпадна

Въртят за разпадащото се метро, сучат - ама това било, онова било! Абе, Бойко! Кажи едно нещо, което направи и то не се разпадна. Замазвате отгоре с камуфлаж, за да не виждат слепите, но истината е гола. Всичко се срутва, защото няма как зет ти да разбира и от това. Знаем ги схемите, бъди убеден.

А този лъч на метрото, който сега трябва да го разрушите напълно и пак да го правите наново, хич не го мисли. Може да стане прекрасен подземен канал по който да тече някоя река, която не сте отчели при проектирането. Напълнете догоре канала на метрото с вода, за да може руските специални служби да го ползват за други свои шпионки, които да идват по него направо в министерски съвет. Там спокойно да си редят кюлчетата със злато и пачките с милиони евро, пък някой после да доказва, че са твои. Не са твои тези кюлчета и пари, всичко го знаем. Мои са.

Всички добри неща се случват, Бойко, под земята и ти го знаеш. Затова остави метрото и вкарай цяла София под земята. Ще имаме първия в света подземен град-столица. Ще ни завиждат.

Ъндърграунд. То не, че сега не е същото, но да е официално.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.