Ако има нещо, което Путин в момента да пази като зеницата на окото си, това са ядрените обекти в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-ima-neshto-koeto-putin-v-momenta-da-pazi-kato-zenicata-na-okoto-si-tova-sa-yadrenite-obekti-v-ukrayna/4524 SvobodnoSlovo.eu
Ако има нещо, което Путин в момента да пази като зеницата на окото си, това са ядрените обекти в Украйна

Преди две седмици, когато започна всичко това, казах, че за разлика от кризата с вируса, тази ще приключи много по-бързо и много по-ефективно. Едно, защото светът току що видя с очите си как се лъже като за световно и второ, защото просто времето се забързва и нещата стават все по-бързо и все по-бързо излизат наяве тайните намерения на глобалистите. Както и всичките им планове. Те за плановете си не мълчат де, разказват си ги в книги. И светлите сили също разказват в книги, въпросът е кои книги чете човек и с кои сили е свързан.

Въпреки многобройните коментари и мнения, че глобалистите си продължават с целия набор неща, които замислиха и приведоха в действие, аз съм спокойна, защото разбирам, че каквото и да са замисляли, не могат да го изпълнят. Ако го изпълнят, то ще донесе непредвидени от тях добри резултати. Ако нещо лошо се случи, то непременно ще предизвика лавина от добри последствия. Това е така, защото така работят нещата и глобалистите не са господари на живота. Има и над тях началници, които се грижат. Така че спокойно, каквото и да става, за добро ще е!

Вече има терца причини за операцията в Донбас.

1. Украйна е щяла да окупира Донбас с армия.

2. САЩ са готвели биологичен удар срещу Русия.

3. Хибридната война срещу Русия стана нетърпима.

Относно бързото развитие на събитията, някои направо светкавично и почти всички са неочаквани.

Днес се случи нещо неочаквано и много сериозно. Саудите обърнаха гръб на САЩ, нещо нечувано. Казаха, че е заради Йемен, но всъщност е заради Русия. Припомням, че преди три дни принц Салман се обърна към Путин лично с предложение за посредничество за мирни преговори. Едно е да предлага Турция, друго е да прелага Израел, а съвсем трето е да предлата Саудитска Арабия. Тя командва сунитския мюсюлмански свят, считайте ,че днешният отказ да зареждат САЩ с пертрол и да повлияят за сдържане на цената на барел е знак, че сунитския арабски свят се присъединява към шиитския в подкрепа на Путин. Е, да, много по-сложно е, но аз обяснявам сложни неща с прости думи.

Ще обобщя.

Никоя нормална държава в света не желае разгарянето на този конфликт и проточването му. Това го желаят само УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ОТ ЕС И НАТО, САЩ, АНГЛИЯ И ДОМИНИОНИТЕ И. Всички останали искат бързо да се реши, което означава да се изпълнят исканията на Русия, защото на всички е ясно за какво става дума в Украйна. Само в изостаналият ЕС не им е ясно. Но ще им се изясни. Както им се изясни как ги манипулираха с вируса, ваксините, лечението и всичко останало. Да, знам, не им се изясни! Коне с капаци.

С Чернобилската АЕЦ всичко е наред.

Ако има нещо, което Путин в момента да пази като зеницата на окото си, това са ядрените обекти в Украйна. Ясно е защо.

Не ми се мисли нас какво ни чака в икономически план!

Ние нямаме и парашути дори.

Нищо нямаме.

Ей така сме, волни и свободни птици в небето. Добре, че има и за птиците Кой да се погрижи, че иначе сме под дъното. Някой ден, в бъдеще, като изпитват децата в детските градини какво има под дъното на нещата, ще се говори за българите.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.