Ако можеха да проумеят колко е срамно?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-mozheha-da-proumeyat-kolko-e-sramno/4592 SvobodnoSlovo.eu
Ако можеха да проумеят колко е срамно?!

Лицемерие и безкритичност са завладели обществото ни! По всичко личи, че сатаната добре върши своите пъклени дела! Цивилизационната пропаст, в която сме пропаднали е толкова дълбока, че много от пропадналите си мислят, че са полетели в небесата!

Ако можеха да проумеят колко е срамно?!

Колко е срамно да делиш децата, жертви на войната! За едните да осигуряваш хотели, за другите, които години наред живеят в подземия от ужаса на фашистките бомби и куршуми, да си затваряш очите, а за третите подгонени от войната в Сирия да издигаш огради и да ги посрещаш с автомати!

Милосърдно изглежда, а?

За вторите и третите няма медийни кампании, за хуманитарна помощ да не говорим! Те са невидими за днешните хуманисти и правозащитници, които, за да се харесат на съюзниците си са готови безпощадно да прегазят всеки инакомислещ!

Вижте добре имената на тази паметна плоча!

За Бога, това също са деца! Деца, които загинаха невинни във войната, която украинските фашисти започнаха срещу тях преди осем години! За тях нямаше сълзи на артисти, поети и хуманисти!

Замълчете! Сведете глави в памет на децата, за които бяхме с широко затворени очи! В памет на загиналите децата в Донбас, в памет на загиналите децата в Сирия, в памет на загиналите деца в Йемен и навсякъде по света, където съюзниците предизвикаха война! Поклон!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.