Ама друго си е да баламосваш хората и да се правиш на спасител

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ama-drugo-si-e-da-balamosvash-horata-i-da-se-pravish-na-spasitel/44180 SvobodnoSlovo.eu
Ама друго си е да баламосваш хората и да се правиш на спасител

Политическото лицемерие е безгранично! За втори път безпроблемно БСП и Възраждане се обединяват и събират 48 подписа, за да сезират Конституционния съд.

  Странно защо обаче, не събраха тези 48 подписа, за да се проведе референдум за спасяване на лева? А какви ги говореше само Костадинов пред камерата ми?

  Считам, че и на най-заблудения вече трябва да му е светнала лампата, че изобщо нямат намерение да се провежда подобен референдум, защото ако бяха внесли решение с необходимите 48 подписа, референдумът можеше да се проведе през месец април тази година, ама друго си е да баламосваш хората и да се правиш на спасител.

Димитър Байрактаров 

5 Коментара

Боги

преди 1 година

Ех, Митя Байрактаров, напъваш се, напъваш се и накрая раждаш мишка. Каквато мишка си бил през целия си живот. Със здраве да си харчиш паричките, които са ти връчили да омаскаряваш Възраждане. Но знаеш ли - постигаш обратния ефект. Колкото повече платени измекяри се включват в нестройния хор на хулителите на възрожденците, толкова повече хора са наясно, че само тази партия върви по правия път.

Коментирай

Учуден

преди 1 година

Не мога да разбера защо е публикувана тази статия след като Костадинов ясно заяви,че никой от т. нар. народни избраници в парламента не се съгласил да се разпише ,за провеждането на референдум. Изключително подвеждаща и невярна статия.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Чия собственост е тоя сайт та се рецензира така методично. Не искам да се крия под анонимат, но изразявам мнение, което се базира на досъп до много медии. Когато се критикува единственият политик, който се обевява срещу колониалния ни статут, налаганото мнение нетърпящо възражение е вредно за сайта. Погледнете какво се публикува в ПОГЛЕД и СКАНДАЛНО. Да ви превеждам материали от чуждата преса за потвърждение, щото нивото на нашите е обидно ниско.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.