Ами Веждито си е пич. Иначе чакайте от помияри като Ристе, Киро, Асенката, Лорерите и т.н да подадат оставки

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ami-vezhdito-si-e-pich-inache-chakayte-ot-pomiyari-kato-riste-kiro-asenkata-lorerite-i-tn-da-podadat-ostavki/114519 SvobodnoSlovo.eu
Ами Веждито си е пич. Иначе чакайте от помияри като Ристе, Киро, Асенката, Лорерите и т.н да подадат оставки

Ами Веждито си е пич. 

След цялата лакардия около изказването му и демонстрациите на ПосолствоТо ще си тръгне и от парламента и от ГЕРб.

Така се прави когато имаш достойнство.

Иначе чакайте от помияри като Ристе, Киро, Асенката, Лорерите и т.н да подадат оставки. Те и като домоуправители биха седели до гроб.

Даниел Божилов

4 Коментара

Глас от народо

1 year before

Братци,оти се занимавате с алкохолици и щуравци. Вий знаите ли що ще се случи днеска. Денеска ,сакат да ни бутнат паметнико на най-светлейшите ни тройни освободители.Братята рушняци. Кат един братя да го спасиме. Доктор Костя ти баща,ти макя,спаси го тоз светлеший синв'ол!

Коментирай

Тина

1 year before

Така е! Всеки, който се осмели днес да каже истинато е пич, включително и авторът!

Коментирай

Настапир Аналниев

1 year before

Циганинът киро-мангала парапетира уруспията проститутка лена-курвата в явочна квартира и я издига служебно с добра заплатка и няма никакви последствия за тях а Веждичката казал истината , че са курви и го изкараха виновен .Леля ася васкова педераскова от Хасково да им духа(супата за да не се опарят).

Коментирай

Чудо Юдо

1 year before

Тези, които плюят по Вежди са пълни некадърници и лузъри, казано по тяхно му, те го знаят и затова мразят Вежди. Но той ще живее вечно чрез изкуството и таланта си, а те са еднодневки, които ще умрат мразени и самотни, ако преди това не са напълно презрени и забравени.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.