Анонимните към българите: Обесете политици и корпоратори, обърнали са ви на плащачи на данъци и сметки

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/anonimnite-kam-balgarite-obesete-politici-i-korporatori-obarnali-sa-vi-na-plashtachi-na-danaci-i-smetki/25007 SvobodnoSlovo.eu
Анонимните към българите: Обесете политици и корпоратори, обърнали са ви на плащачи на данъци и сметки

Популярната хакерска група "Анонимните" направи специално обръщение към българите. Решението е странно, защото те обикновено се занимават с по-мащабни въпроси, а не с локалните проблени на малки държави. Но най-вероятно, целта е чрез послание към България, да се въздейства и в други региони, където има сходни проблеми. Общо тези региони заедно, са доста много, и очевидно са цел на хакерите...

Ето съобщението 1:1, разпространено в Интернет и социалните мрежи. Публикуваме го без редакция:

"Честни българи,

 

Огледайте се и вижте в какво са ви превърнали. Вие сте един обикновен добитък, чиято единствена задача е да плаща сметките на малкия ви елит от политици, корпоративни началници, чиновници и чужди престъпници. Погледнете какво правите - вие живеете, и работите, изкарвате най-ниските заплати в Европа. Погледнете те какво правят - не работят, но живеят в разкош, и ви задължават да им го осигурявате.

Вижте какво се случва - вашите лидери са се съюзили с тези, които наричат "инвеститори", "банкери", "меценати". Лидерите им гласуват закони, с които те после ви прибират парите. Малко за ток, малко за вода, малко за телефон, малко за парно. Капка по капка, вир става, казвате самите вие - мъдри българи. Погледнете собствената си народна мъдрост.

Вие сте превърнати в едни плащачи на сметки. Това е единствената ви функция. Трябва да живеете и да работите колкото можете, а каквото изкарвате - те да ви го вземат.

Данък общ доход, осигуровки, банкови такси, ДДС, акциз, глоба... Не виждате ли, че са ви потопили в среда, в която от всякъде да ви доят. Единствената цел е да ви доят, и всичките тези пари отиват на едно и също място - при монополите, и при съюзените с тях политици. Тези политици, които сте избрали, именно за да мислят за вашия интерес. И именно за да ви пазят.

Докато вие работите на 300 евро заплата, вашите лидери взимат по десет хиляди. И това е само официално. Отделно са рушветите и подялбата на печалбата от доенето ви от корпорациите. Една малка каста паразитира върху гърба ви, и ви хвърля прах в очите с откровени глупости като атлантизъм, евроинтеграция, приятелство с Русия, славянство, общочовешки ценности. Не виждате ли, че всичко това е едно и също. Това е дрога, опиум в системата, за да ви пречи да прогледнете, докато ви доят. Не виждате ли, че крайният смисъл на всичко това е да приберат и мизерната ви заплата в собствените си джобове.

Честни, трудолюбиви и почтени българи,

Обесете тези паразити. Обесете политици, банкери, и всякакви мошеници. Изгонете монополите. Нима не можете сами да си произвеждате ток? Не го ли правехте почти век, преди да дойдат бандитите и в съюз с политиците, да ви вдигна цената 10 пъти? Без вода ли сте живели, преди да дойдат "инвеститорите"? Кой построи язовирите, тръбопроводите, пречиствателните станции? Нямахте ли собствена рафинерия за бензин? Преди монопола, колите ви без бензин ли вървяха?

По турско време имаше данък "десятък". Народът го намираше за несправедлив. Сега ви взимат с данъци и такси половината заплата. Това справедливо ли е, според вас? 

А останалата половина ви взимат с киловатчаси, кубици и "общи части". И със сложни системи за изчисление, така че едно плюс едно да даде сто и едно (1+1=101)...

Вдигнете се българи, всеки потиснат народ има право на революция. Когато държавата не изпълнява задачите си, тя следва да бъде свалена и сменена. Това е изначално човешко право. Американският народ през 18 век го направи. Не се уплаши да обяви за "тиранин" тогавашният абсолютен хегемон в света. Не се уплаши от кораби и топове. И победи. Всеки народ, който е поискал свободата си, я е получил. Защото няма по-силно оръжие от вярата в свободата. И всеки тиранин е платил с кръвта си, когато народът е повярвал.

Повярвайте си, вдигнете се, изметете ги. Но и ги избесете.

Спасете себе си, славната си страна. И така не само България ще се прероди, но и ще бъде светлина, която да последват и други потиснати...

 

Ние сме с вас...

 

Анонимните"

Източник: Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.