Атанас Атанасов: Зная поне 50 случая, за които Борисов трябва да се разследва

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/atanas-atanasov-znaya-pone-50-sluchaya-za-koito-borisov-tryabva-da-se-razsledva/4317 SvobodnoSlovo.eu
Атанас Атанасов: Зная поне 50 случая, за които Борисов трябва да се разследва

Много бих се изненадал, ако прокуратурата задържи Бойко Борисов. Те с Гешев се пазят гръб в гръб. Другата седмица на вътрешна комисия ще извикаме МВР да ни запознаят с всички обстоятелства. Трябва да се проверят всички факти, за да няма злоупотреба с власт.

Tова каза шефът на вътрешната комисия  ген. Атанас Атанасов пред журналисти на влизане в НС. Зная поне 50 случая, за  които Борисов трябва да се разследва. За мен е важно да се види при какви обстоятелства бе сключен договора и бе построен “Турски поток”. Построяването е било част от плана на Русия за нахлуването в Украян.  Газопроводът бе изграден на гърба на българския данъкоплатец. В Сърбия той бе построен от “Газпром”. Гледам колко са уплашени от ГЕРБ. Ако техният главатар бъде осъден, каква е тяхната съдба?!

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.