Аз пък не мога да ги разбера ония, които жалят по Тръмп, а са срещу престъпното управление на Мутрата в България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/az-pak-ne-moga-da-gi-razbera-oniya-koito-zhalyat-po-tramp-a-sa-sreshtu-prestapnoto-upravlenie-na-mutrata-v-balgariya/12728 SvobodnoSlovo.eu
Аз пък не мога да ги разбера ония, които жалят по Тръмп, а са срещу престъпното управление на Мутрата в България

Аз пък не мога да ги разбера ония, които жалят по Тръмп, а са срещу престъпното управление на Мутрата в България.

Какво направи за България Тръмп през мандата си, освен да ни набута с чертежи на самолети за милиарди, да се срещне с Бойко Борисов, да му осигури политическа индулгенция, както и да осуети наказателно преследване по Магнитски, а и по РИКО, за Пеевски, Цацаров...

И, естествено, това е срещу пари! Осигурени от ограбените български данъкоплатци, рекетираните бизнеси, съсипани животи, фалираната КТБ и разграбените й активи.

Хайде, поспрете се малко и елате на себе си!

Не ме интересуват нито интересите на американците, нито пък тези на руснаците или ЕС.

Желая на власт в България бъдат държавници, които отстояват и защитават националните ни интереси, а не корумпирани продажници със зависимости, които си дават задните части за "кекс" по всички географски точки на света, само и само да се задържат в управлението.

България умира, мислете за нея! Не за Тръмп, Байдън, Путин, Меркел...

Стоян Тончев

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.