БАЦЕ ИСКА НОВА КОНСТИТУЦИЯ! ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ Я ПРАВИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bace-iska-nova-konstituciya-vizhte-koy-shte-ya-pravi/13395 SvobodnoSlovo.eu
БАЦЕ ИСКА НОВА КОНСТИТУЦИЯ!  ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ Я ПРАВИ!

Създадена е Временна комисия за разглеждане на проект на Конституцията на Република България

Членовете ѝ са екзотична сбирщина от некомпетентни и според мен абсолютно неподходящи не само за творческа конституционна дейност, но и за всякакви друга работа, освен в сферата на народните занаяти (плетене на терлици, кошничарство и др.), в сферата на земеделието и на охранителната дейност.

Председател на тази комисия е Десислава Атанасова от Дулово (на първия фотос долу), работила единствено като служител в лудница (Областен диспансер за психиатрични заболявания със стационар), чийто опит, както е широко известно, е главно в една друга сфера, не казвам коя.

Заместник-председател на Комисията е строителният инженер Искренчо Веселинов от с. Червена вида, човек на агент Иван, вещ основно в партийното строителство, четири пъти упорит безуспешен кандидат за кмет на Русе.

Член на комисията от ГЕРБ е Томата Биков, завършил в ЮЗУ актьор от Старозагорския театър.

Другият гербаджия, дето ще пише конституция, е скандално уволненият от Баце заместник министър на вътрешните работи Красимир Ципов.

От квотата на ВМРО е избран още и гимназиалният учител по български език и литература Борис Ячев от Петрич.

Другият конституционалист е от партийката НФСБ на един хитър бияч на бабички, този специалист по конституции се казва Християн Митев, много импозантна персона с очила (втория фотос долу).

Партийката “Воля” на подсъдимия Веско Марешки ще помогне за написването на конституция чрез гениалността на 33-годишната какичка Ели Пешева, завършила незнамкаквоси незнамкъдеси (четвъртия фотос).

Другите хора на Марешки са 70-годишният пенсионер бай Симеон Найденов от с. Белоградец (трети фотос) и гражданинът Пламен Христов (на последния фотос), оня същият със снетия през 2017 год. имунитет в НС заради разследване за изнудване.

Това са избраниците на Баце.

Изобщо хора, за които писането на конституции на републики е... фасулска работа.

Боже, пази България!

Четете моите текстове!

Купувайте и четете моите книги!

Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.