Българите не обичат да четат. Поради тази причина лъжите на политиците винаги успяват

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgarite-ne-obichat-da-chetat-poradi-tazi-prichina-lazhite-na-politicite-vinagi-uspyavat/44155 SvobodnoSlovo.eu
Българите не обичат да четат. Поради тази причина лъжите на политиците винаги успяват

Българите не обичат да четат. Поради тази причина лъжите на политиците винаги успяват. Когато поднесеш информацията в смлян вид, за да знаят хората какво се случва, ако не им изнася, отнасяш куп хули и обиди за благодарност.

В момента на дневен ред е темата с опазването на българския лев, но политиците и особено едни псевдопатриоти прилежно крият истината!

Каква е истината, която крият тези маскари?

Същинската подготовка за въвеждане на еврото започна в началото на месец ноември 2022 г. с присъединяване на БНБ, банките, BISERA7-EUR и системите за сетълмент на ценни книжа към новата консолидирана платформа за TARGET услуги.

През това време псевдопатриотичната партия удобно протакаше и стопираше подписката за провеждане на референдум за спасяване на лева.

На 6-ти декември 2022 г. БНБ получи разрешение да сече евро и ще обяви конкурс за дизайна на българско евро. И за този факт псевдо патриотите удобно мълчат. В ход е и промяната на нормативната уредба, която е почти на финалната права.

От 1-ви юли 2023 г. цените трябва да бъдат обявявани в едновременно в евро и лева, но за тези факти псевдопатриотите отново мълчат. Те се интересуват да получат повече гласове на изборите, които калкулират в партийна субсидия, която ще им заплащаме всичките ние.

Надявам се, че вече разбирате защо бяха положени неимоверни усилия от псевдопатритите за задушават повече от два месеца гражданската енергия за провеждане на референдум, защото никога не са искали такъв да се проведе!

Изчислиха нещата така, че подписката им да съвпадне с предизборната им кампания и да симулират загриженост за народа! Съжалявам, че ви поднесох истината, която псевдопатриотите прилежно крият от вас. Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Е добре, като прочетохме това "осветляване" разбрахме ли кои са патриотите у нас и кои псевдопатриотите. Разбрахме ли защо трябва спешно да възприемаме еврото и горивото на Уестинхауз за Козлодуй. Защо спешно трябва да си затваряме въглищните централи, когато Полша има само такива. Не е важно Димитре да се чете, важно е какво. У нас платените от Сорос и ам. НПО источници са толкова изнагляли, толкова примитивно манипулират народа ни, че голямата част от медиите са престъпни. А че са престъпни идва и от фактите на последните събития у нас. Отвори си човката и пиши, защо не Костадинов и псевдопатриотите а всички останали настояваха да изпращаме оръжие и да се убиват руснаци, при това от същите тези заводи, които ни построиха руснаците. Защо сме изпращали гориво за войната, след като сме получавали петрола от Русия. Е "истински" патриоте , симпатяга си, но хал хабер нямаш от нищо, щото има поне десетина чужди источника , които да го докажат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.