България винаги е била опустошавана от глупаци!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgariya-vinagi-e-bila-opustoshavana-ot-glupaci/4447 SvobodnoSlovo.eu
България винаги е била опустошавана от глупаци!

Ще го кажа така.

Да си в управленска коалиция с БСП, която до ден днешен манифестира, че е правоприемник на Българската Комунистическа Партия/ БКП/ и по никакъв начин не се разграничава от нея, е меко казано шизофрения.

Да подкрепяш и учасваш лично в подобно управление на държавата и да организираш "лов на вещици" за руски шпиони, да разбиваш "пета колона" и да станеш вълк срещу брата си, чистоплътния, когато ти си застанал рамо до рамо с политическите последователи на най-изявените български комунисти, е чиста проба простащина! Да, на това са способни само лица, които са родени простаци. Малоумни говеда, предназначени за кланицата! Глупави хора, възпитани от глупави родители.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

България винаги е била опустошавана от глупаци! Нито един външен враг на страната ни не е причинил толкова щети на тази кървава страна, колкото лицемерите и глупаците. Лично аз отказвам да слизам на нивота на тези получовеци и затова ще ви спестя конкретни имена, но те днес са депутати, министри, магистрати, журналисти, публични фигури и обикновени лаладжии. Все изгубени в превода души, за които съм положил огромни усилия да ги върна в реалността, но явно не успявам. Трудно се връща в кошарата изгубената овца.

Ами хайде, започвайте да гоните и убивате руските агенти, шпиони и пропагандатори. Да ги горите, давите и одирате живи на площад "Европа". Направете го смело, решително и категорично, след като пяната на озлоблението от устата ви вече тече по площадите. Само преди това пребройте до три, да не би да убиете хиляди невинни човешки същества както вече се е случвало, а истинските виновници за поредната национална катастраофа да ви гледат отстрани, от своите държавни катедри и да топлят ръцете си от вашите огньове.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма по-голяма обида за едно човешко същество от това да бъде глупаво. Цялата кървава история на света се прави от глупави хора, насочвани да проявят вродената си агресия и слабости от шепа умни играчи. Истинските виновници винаги са гледали отстрани този кървав спектакъл и са тържествували от властта си над тълпата. Така е било, така е и днес.

Опитвам се да помогна! Мисля, че заслужавам минимум признание, не присъда.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.