Бедата надвиснала над България е огромна. Тази беда се нарича Боковщина

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bedata-nadvisnala-nad-balgariya-e-ogromna-tazi-beda-se-naricha-bokovshtina/25795 SvobodnoSlovo.eu
Бедата надвиснала над България е огромна. Тази беда се нарича Боковщина

Бедата надвиснала над България е огромна. Тази беда се нарича Боковщина. Тя се насажда здраво в обществото чрез няколко негови слоя проводници на боковщината а те са:

- Циганите- те по принцип са си продажни и гласуват срещу заплащане. Предвидими и отговарящ точно на нещастието българско-боковщина.

- Част от така наречената „средна класа“ ако съществува въобще такава. Това са собственици и служители в фирми работещи на ръба на закона. Действително в повечето случаи отвъд. На тях не им пука, че са подписани: СЕТА, Дъблинските протоколи, плащането на скъпия микс ел. енергия от Мариците и ВЕА тата евтиния ток от Козлодуй се експортира от определени фирми, че чужди монополисти ограбват и изнасят в чужбина националния ни доход, че следствието , съда и прокуратурата работят като честни щурмови и прислужнически групировки и още много неправди. Напротив в ежедневната си работа те работят по боковски-незаконно, корупционо, връзкарски и смяната на модела на управление ще им донесе огромен дискомфорт. На тях Борисов им е точно по мярка и си го харесват, като един от тях. Дори с времето започват да му се възхищават и неволно започват да мислят и действат като него. Простащината не се забелязва вече. Нашия човек е народняк, весел шегаджия, умее „ да затапва“ опонентите си. Ще гласуваме за него и сме убедени антикомунисти като него. Важното е на 28 число сметката ми да е напълнена, да мога през 7-8 години да си сменя колата, да почивам на екзотични места, редовно да си подновявам мебели и оборудване, децата да учат в престижни щкола. Не ме интересува, че боковщината довежда страната ни до огромна и реална опасност –дали ще съществува въобще. Не им пука че боковщината доведе до постоянно огъвания и отстъпки към Турция и съгласие с нейните претенции. Дори се стигна с обсъждане сделка: територии срещу сигурност. Не им пука, че боковщината едвам не ни вкара и ще продължава да ни води към война срещу Русия, война след която разрухата на цветущи градове в Сирия ще ни прилича на цветна градина, защото няма да е конвенционална а ядрена.

- Харесващите го не се ограничават само от посочените по-горе. Помислете за: прокурори, следователи и съдии със хотели по морето, чиновници калинки знаещи , че уволнението им ще ги върне на село при мотиката, медици с основна дейност източване на касата, продажни служители в медиите, интелигентно безработните без 1 ден трудов стаж но с ограомно желание да ни проповядват каква трябва да направим

- и още много голям брой мили родни картинки.

- За платените гербаджии няма да говорим- гледай „ цигани „.

- Първосигнарници пак гледай „цигани“!

- Аз не твърдя, че желаещите да ги сменят са ангелчета с крилца и те няма да ни разочароват но ако не разберем, че въпроса е боковщина или ние не можем да мислим за бъдещето на нашите деца и внуци а камо ли за тяхното съществуване.

Красимир Вачков

https://www.facebook.com/krasi.vachkov?fref=nf&pnref=story

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.