БЕЗРОДНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ СЪВЕТВАТ КАНАДЕЦА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bezrodnici-i-predateli-savetvat-kanadeca/4367 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗРОДНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ СЪВЕТВАТ КАНАДЕЦА

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Да си го кажем честно - БСП са виновни и то много пред българския народ. В момента почти всички безродници и национални предатели са или отрочета на видни комунисти или са отгледани в пазвата на партията-майка и са нейни кадри. Да напомня, че БСП СА В КОАЛИЦИЯ, КОЯТО Е ИБРИК В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. БСП подкрепи декларацията срещу "руската инвазия" в Украйна и я осъди. Да, въздържаха се /не против - въздържаха се/ за санкциите, но това го направиха, защото и последният им гласоподавател щеше да ги заплюе. Но всъщност се присъединиха към хора на нацистите.

Предложения от Нинова Министър на отбраната с нищо не е по - различен от нищото, което предлагаха преди това. Дълбоко ме е срам от българските военни и големи "разбирачи" на националната сигурност. Все пак и за ибрикчийството трябва да има някакви граници на погнусата.

Тагарев, който, като не успя да се намърда за министър, стана съветник на канадското чудо, отново се вее по медиите и ни убеждава как чужди самолети трябва да отбраняват българското небе. Да напомня, че същият тоя е бил военен по времето, когато именно НАТО настояваше да си нарежем всички самолети и ракети и да си закрием поделенията. Помня сълзи в очите на висши български офицери, които се срамуваха тогава от това, което се случва. А такива са си уговаряли кариерата някъде в чужбина. И са си договаряли цена за Родината.

Българското небе трябва да се охранява от български пилоти и самолети. Чужди място тук нямат! НАТО място тук няма! Американските танкове, които дойдоха в България, нямат място тук! И като съм започнала темата - да се поиска отзоваване на Херо Мустафа, която недопустимо се бърка в българската политика! А американците да си ходят при майка си, работа тук нямат!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.