Битката не е наша и никога няма да стане, колкото и Байдън и Мустафата да се опитват да ни въвлекат в нея

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bitkata-ne-e-nasha-i-nikoga-nyama-da-stane-kolkoto-i-baydan-i-mustafata-da-se-opitvat-da-ni-vavlekat-v-neya/5005 SvobodnoSlovo.eu
Битката не е наша и никога няма да стане, колкото и Байдън и Мустафата да се опитват да ни въвлекат в нея

След изявлението на Путин за признаване на независимостта на Донецката и Луганската народни републики, силно препоръчвам на евророзовите атлантици у нас, начело с Кирил Петков и Ганчовска, да си седнат на....столовете и да не се правят на интересни.

Битката не е наша и никога няма да стане, колкото и Байдън и Мустафата да се опитват да ни въвлекат в нея. Нито ще поддържаме агресията на НАТО, нито пък неонацистите в Украйна! И ако това не го разберат психодесните в България, скоро ще получат урок, който ще помнят дълго време! В политиката, особено геополитиката наивните и глупави ходове, особено на неособено влиятелни политици, никога не се прощават!

Спрете си! Ние Украйна НЕ ПОДКРЕПЯМЕ! Не подкрепяме НЕОНАЦИСТИТЕ там! И не подкрепяме агресията на НАТО! Не подкрепяме грубата намеса на американското посолство във всеки един аспект от българския политически живот! Стига толкова!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.