Богомил Бонев: Елена Йончева и Сергей Станишев да напуснат ЕП

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bogomil-bonev-elena-yoncheva-i-sergey-stanishev-da-napusnat-ep/13381 SvobodnoSlovo.eu
Богомил Бонев: Елена Йончева и Сергей Станишев да напуснат ЕП

Бившият вътрешен министър и мъжът в живота на депутатката от БСП Нона Йотова Богомил Бонев призова във Facebook Елена Йончева и Сергей Станишев да напуснат Европейския парламент.

Ето какво написа той:

"Елена Йончева, която би трябвало да бори българската корупция в ЕП, работи срещу партията, която я инсталира там. Точно като Станишев. Две подли човечета. Така изглежда отстрани. Няма да се занимавам с отношенията им.

Та тя настоява БСП да напусне парламента, за да падне правителството. Ще падне, колкото предния път, когато напуснаха. Ще бъде самоубийствен акт и лишаване от трибуна. Това целят предателите. Аз я призовавам да напусне, заедно със Станишев, Европейския парламент. В знак на протест, че там не обръщат внимание на протестите в България срещу корупцията.

Това ще е много забележим в Европа акт. Не че се надявам на такава самоотверженост.Да видим лозунгите в действие.

Хайде, Елена, прибери се. Нали парите не са водещ мотив да висиш там и да се чудиш каква глупост да измислиш.

Все пак, не всеки симпатизант на БСП е взел пари от КТБ. А и не си спомням да има много почтени българи, които да са го направили.

Има един Бареков, чието име с думата "почтен" в едно изреение не върви, но вие сте били заедно, както се разбира. Не е добра компания, да знаеш. Защото твоята мнима почтеност отиде на кино. В редицата на опозоряващите филми."

https://www.actualno.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.