Борисов, мен, както и други журналисти, ни репресираха и пребиваха при твоето управление

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-men-kakto-i-drugi-zhurnalisti-ni-represiraha-i-prebivaha-pri-tvoeto-upravlenie/11793 SvobodnoSlovo.eu
Борисов, мен, както и други журналисти, ни репресираха и пребиваха при твоето управление

Борисов скача срещу Путин в подкрепа на Алексей Навални, не защото му пука за Навални, а за да демонстрира пред новата администрация на САЩ какъв евроатлантик е. Само че администрацията на Байдън е наясно с чертежите и договорките с Тръмп за политическа индулгенция за него (Борисов) и Шиши.

Същото може да се каже и за Цветанов, но в случая на него ще му е още по-трудно като председател на ПП "Републиканция за България", когато в САЩ на власт вече е Демократическата партия.

Всъщност, Борисов днес изпозлва Навални не само за да се разграничи от Путин и режима му, на комуто построи "Руски поток" в България с парите на българските и европейските данъкоплатци, но и да предзивика президента Радев.

Борисов, мен, както и други журналисти, ни репресираха и пребиваха при твоето управление, по време на твоето премиерстване и при твоите вътрешни министри и прокурори!

Само за справка ще ти припомня, че когато на власт бяха Пеевски/Доган и Станишев, никой не ме е закачал, въпреки че съм бил изключително критичен и към тях. Включително и в тв, в която работих тогава. И още нещо: тогава вътрешен министър беше Цветлин Йовчев, на който си позволявах да пиша официални писма с неофициален тон, на които не само ми отговаряше, а и веднага действаше!! Боко!

Ето това е проблемът - че ти си пионка и докато си на власт всички, включително и ти, си правите каквото искате с опозиционните журналисти. Защото отговорността е твоя, а на останалите, които захранваш (и управляват в сянка), защото си зависим, не им пука. Когато са ДПС официално във властта, тогава са много внимателни към журналистите, не си ли забелязал?!

И още нещо Борисов! През 2016 година бях поръчан от общински съветник на ДПС - обезобразен, изпочупен, с комоцио, метални скоби на устата, хранещ се през сламка, станал 64 килограма, с разбито лице и импланти в него до сега. Твоят вътрешен министър Румяна Бъчварова не разкри престъплението - нито извършители, нито поръчители.

През 2020 г., отново в твоя мандат, срещу мен се направи опит за второ покушение заради журналистическото ми разследване за бисш магистрат, а МВР, управлявано от теб, не ме защити, а напротив - опита се да ме изкара психически нездрав. Случаят вече има международен отзвук, знеш.

Та, така Борисов. Който не може да носи отговорност за управлението си, няма право да управлява България!

ОСТАВКА!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.