Борисов надмина сам себе си по наглост - не преговаря, а посочва кой трябва да му стане патерица - ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-nadmina-sam-sebe-si-po-naglost-ne-pregovarya-a-posochva-koy-tryabva-da-mu-stane-paterica-pp-db/54267 SvobodnoSlovo.eu
Борисов надмина сам себе си по наглост - не преговаря, а посочва кой трябва да му стане патерица - ПП-ДБ

Борисов надмина сам себе си по наглост - не преговаря, а посочва кой трябва да му стане патерица - ПП-ДБ. Иначе никакви преговори, никакъв бюджет. Като му станат смокиново листо, като си ги надене, тогава щял да преговаря за приоритети.

Ама какъв е проблемът с проверената хартиена коалиция да си направи правителство? Ей го, и ИТН национално отговорни, и за тях главен враг бяха ПП-ДБ. Да си се съберат е най-естествено.

Иван Бакалов 

3 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Мачкай Боци. Покажи им как ги минаваш с 200. Боко май е имал вече среща с американските си чорбаджии, стъпили му на врата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Ние, шивачките от Поликраище и Полски Тръмбеш проведохме профсъюзно събрание и взехме важни решения. ---- Една жена не е по-лоша жена, ако си промени мнението. Ние сваляме доверието от др. Нинова и преминавам в лагера на Боко тиквата. Обичам те, Боци. -----Настояваме да се приеме закон за легализиране на проституцията. -----Поздравяваме Гошето Харизанов – жив е завалийката. Цунки от нас, Гоше.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.