БОРИСОВ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦАТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА С НАГЛО ПРИЗНАНИЕ: БАЛЪЦИ, ИГРАХТЕ В УГОВОРЕН МАЧ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-se-izplyu-v-licata-na-glasuvalite-za-cecka-cacheva-s-naglo-priznanie-balaci-igrahte-v-ugovoren-mach/24777 SvobodnoSlovo.eu
БОРИСОВ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦАТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА С НАГЛО ПРИЗНАНИЕ: БАЛЪЦИ, ИГРАХТЕ В УГОВОРЕН МАЧ!

Бойко Борисов или е слънчясал, или отново показва истинската си същност - на прост и нагъл тип, незачитащ никой и нищо. Нормален политик не може да заяви, че не е спечелил избори, защото не е искал. Такова признание е публичен шамар за всички гласували за ГЕРБ.

Излиза, че плачещата за репресирания си дядо кандидат-президентка е била жалко мюре. Ако има капчица достойнство, Цецка Цачева на мига трябва да подаде оставка като министър и напусне партията. Ала няма да го стори. Защото елитът и електоратът на ГЕРБ е сбирщина от оскотял плебс и ояли се патриции, от простаци с тумбаци и начетени кариеристи, от градски метреси и селски простакеси, от армия държавни и общински служители, гласуващи за столичните мутри и местните феодали заради единия хляб...

И на всички тези агент "Буда" им казва: Балъци, играхте в уговорен мач!

Във всяка нормална държава, след такова брутално изявление на премиер и лидер на партия, той ще е политически труп. Завинаги! У нас такава наглост се аплодира, а наглецът се преизбира.

А може би Борисов си признава, че някой отвън /или някой тук/ му е наредил Цачева да изгуби и ген. Радев да спечели. И понеже е зависим, Б.Б. козирува и номинира за президент неизбираемата Цецка.

Кой ли е началникът на "Буда"? И с какво държи в зависимост премиера на България?

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.