БОРИСОВ трябва да бъде задържан незабавно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-tryabva-da-bade-zadarzhan-nezabavno/5008 SvobodnoSlovo.eu
БОРИСОВ трябва да бъде задържан незабавно

БОРИСОВ трябва да бъде задържан незабавно. МВР има право да образува досъдебно производтсво по неотложност и да извърши арест за 24часа.

А каква по-голяма неотложност от 4 годишно отлагане след първия сигнал на БОЕЦ за БарселонаГейт. И това е най-малкото. Един наглец поне трябва да влезе в ареста макар и за 24 часа. И всяка стъпка, всяко действие трябва да бъде по закон. Не може да борим беззаконието с беззаконие. Нямаме прокуратура. Затова не може да имаме и съдебни дела, защото няма кой да им повдига обвинения. Но винаги има начин.

Въпрос на желание, кураж и вяра в правдата и истината. Борисов, а след него и останалите свинчуги трябва да се запознаят с арестите. Този знак чака българското общество. А успоредно с това трябва да спечелим и най-важната битка в момента - отстраняването на Гешев. И за този битка трябва решителност и концентрация. Максимална концентрация. И бой до дупка.

Борисов няма имунитет. Буда трябва да влезе в ареста макар и за 24 часа. Не може повече да има недосегаеми.

Очаквайте следващите ни действия!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.