Буш и Блеър бяха номинирани за Нобелова награда за мир, а Обама получи такава. Ето това върхът на световното лицемерие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bush-i-blear-byaha-nominirani-za-nobelova-nagrada-za-mir-a-obama-poluchi-takava-eto-tova-varhat-na-svetovnoto-licemerie/4872 SvobodnoSlovo.eu
Буш и Блеър бяха номинирани за Нобелова награда за мир, а Обама получи такава. Ето това върхът на световното лицемерие

Буш и Блеър бяха номинирани за Нобелова награда за мир, а Обама получи такава. Ето това върхът на световното лицемерие, защото един насилствено отнет човешки живот струва много повече от всички Нобелови награди на света.

Защо пиша това ли? Защото в очите ми изглежда по същия начин удостояването, или дори номинирането на Путин за такава награда и то за мир.

Хибридната война върви и от Запад, и от Изток, и от Украйна. Пропагандата е повсеместна, а светът отново е разделен на "За" и на "Против". Няма невинни в тази човешка "игра" на власт, влияние, територии и пари, която отнема невинни човешки животи, разбива човешки съдби и носи болка, скръб и огорчение.

България не е застрахована от нищо и с нищо, независимо, че е член на НАТО. И това трябва да не се подценява или високомерно да се пропуска.

Когато не знаеш какви са плановете в главата на нечий мозък и дали те не допускат Трета световна война, трябва да си много внимателен.

Не всички, които стоят спокойно пред камера и говорят логично, са лишени от скрита лудост и маниакалност.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.