Чрез Възраждане ще бъде обран назрелия протестен вот, който е много опасен за глобалистите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chrez-vazrazhdane-shte-bade-obran-nazreliya-protesten-vot-koyto-e-mnogo-opasen-za-globalistite/2367 SvobodnoSlovo.eu
Чрез Възраждане ще бъде обран назрелия протестен вот, който е много опасен за глобалистите

Вече съм сигурна!

Чрез Възраждане ще бъде обран назрелия протестен вот, който е много опасен за глобалистите. В него влизат всякакви анти-настроения, но той има дълбочина, която изобщо не се анализира и разбира. Ето защо е това сляпо вървене след Костадин. Главно зад него вървят тези, които не разбират смисъла на антиглобализма, криво разбират патриотизма и имат изключително наивни представи как стават нещата в света.

Точно на тези маси хора е заложен поредния капан, чрез Възраждане те ще бъдат вкарани в същото, което движи нещата и сега.

Виждам, че зад Възраждане не върви нито една от сериозните национални идеи за промяна, нито един от сериозните според мен хора, които имат потенциал. И това много ме радва, за пореден път абсолютно правилно се ориентирам!

Сигурна съм, че Възраждане ще изиграе своята роля в цирка на глобализма и то как! Преди два дни казах, гледайте ИТН, мислете за Възраждане.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.