ЧУДЕСА ОТ ПО СВЕТА И У НАС

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chudesa-ot-po-sveta-i-u-nas/113558 SvobodnoSlovo.eu
ЧУДЕСА ОТ ПО СВЕТА И У НАС

 

1. БЮЛЕТИНАТА "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО" Я НЯМА ПО СВЕТА. СПОРЕД ТРЕНД, 6% ЩЕ Я ПУСНАТ ПРИ НОВИ ИЗБОРИ. НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, СПОРЕД КС. НЯМА НУЖДА ОТ ПОДОБНА БЮЛЕТИНА.

2. КАКВА АМЕРИКА Е ЛАТИНСКА АМЕРИКА, ТА НЕ ПОДКРЕПЯ АМЕРИКА? ОТКАЗАХА НА СРЕЩАТА С ЕС ДЕКЛАРАЦИЯ СРЕЩИ РУСИЯ. 

3. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДЕЛА ВОДИ СОРОС СРЕЩУ ТРЪМП - ПОВЕЧЕ МУ ВДИГА РЕЙТИНГА, СПОРЕД “IPSOS” ВОДИ С 47% НА 19% СРЕЩУ ДЕ САНТИС. 

4. ОРБАН СИ КУПИ СЛАМЕНА ШАПКА ЗА РЕЧТА ПРЕД ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ УНГАРЦИ В ТУШВАНЬОШ, ТРАНСИЛВАНИЯ, РУМЪНИЯ НА 23 ЮЛИ.

Георги Марков

6 Коментара

Иван Пеев

1 year before

Гочето така и не каза какво е това Америка? Вероятно е мислил за САЩ, но това тюрлю-гювеч не е държава.

Коментирай

Кармата

1 year before

Завода на ПфайЗер в Северна Каролина е напълно унищожен от торнадо. Виждам намятани ламарини от покрива , смачкани , цццццц. Пак че в България нямаме нито един работещ завод...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Две приятелски семейства отишли заедно на къмпинг. Вечерта всички пийнали повечко алкохол. Единият от мъжете набрал смелост и подхвърлил: - Отдавна в главата ми се върти една идея. Всички тук сме разкрепостени хора, нали така? И смятаме ревността за отживелица! Какво ще кажете за тази вечер да си разменим партньорите? Това ще бъде ново преживяване, което ще ни изкефи! На сутринта в едната палатка започнал диалог: - Хареса ли ти? - И още как! - Беше ти хубаво, нали? - Хубаво ли?... Беше СТРАХОТНО!!! - Някой път ще го повторим, нали? - Абсолютно! - Добре, разбрахме се! Хайде сега да идем в другата палатка. И да видим как са си прекарали жените ни!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Жената зад щанда, т.н. надежда йорданова е с летен вирус, има тежка диария и не можа да отиде на срещата, обаче си пъхна една анал-тапа и гостува в bTV на цв. Ризова, за да сподели свои мисли. Натка наистина е много глуповата женица, семпла и досадна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.