Чудя се, коя ли от трите най-големи телевизии в България не е пропагандаторска?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chudya-se-koya-li-ot-trite-nay-golemi-televizii-v-balgariya-ne-e-propagandatorska/4382 SvobodnoSlovo.eu
Чудя се, коя ли от трите най-големи телевизии в България не е пропагандаторска?

Чудя се, коя ли от трите най-големи телевизии в България не е пропагандаторска? Но съм сигурен, че засега не се очертава някой журналист от работещите в тях да има смелостта да се покаже с плакат зад водещия в ефир, както се случи в Русия.

У нас никой няма желанието нито да се раздели със заплатата си, нито да напусне медията в знак на протест и несъгласие с манипулирането на зрителите - публично, с гръм и трясък. Все ги уволняват журналисти, когато не се движат в "правилната линия".

Кажете ми, как може една медия да бъде определена като обслужваща обществения интерес и независима, след като поддържа два списъка - на позволените за излъчване гост-коментатори в ефира си и на лица в забранителния списък за канене, защото не могат да бъдат контролирани изказванията им и обичат да изричат истината такава, каквато е в техните очи.

Иначе много се радваме на руската журналистка, но никой няма да последва примера й.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.