Циганин без билет в трамвай: Аз съм турчин, нали сте учили история!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ciganin-bez-bilet-v-tramvay-az-sam-turchin-nali-ste-uchili-istoriya/25653 SvobodnoSlovo.eu
Циганин без билет в трамвай: Аз съм турчин, нали сте учили история!?

Потребител на социалната мрежа публикува в групата "Видяно в София" видео, в което се виждат група цигани без билети в градския транспорт на София. Поведението им е арогантно и безочливо когато контролата им иска превозни документи.

Публикуваме разказа на свидетеля без редакторска намеса:

"Трамвай номер 20, неделя, 11:45... Както е спокойно в трамвая се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка. Естествено, те са без билети и биват таксувани. Започва се скандал , в който най-наглият от малцинствената общност казва : "Аз не съм българин, аз съм турчин. Нали знаете историята , нали сте умни?!".

От там ватмана спира и отваря вратата, сганта да слезе, защото му било писнало от "говеда като тях", но при слизането същият този гнусен индивид с тъмен тен се изплю върху ватмана. Ватмана с един метален прът в ръката слезе и за малко да се стигне до бой.

... Как може да са толкова нагли,гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство , гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд. Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист , но как да не стана при такива гледки?!??"

Скандалното видео може да видите ТУК.

Резултат с изображение за трамвай 20

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.