Цялата хитрост в опита за елиминиране на Тръмп

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/cyalata-hitrost-v-opita-za-eliminirane-na-tramp/138361 SvobodnoSlovo.eu
Цялата хитрост в опита за елиминиране на Тръмп

Писа се доста за опита за убийство на Тръмп. И за това, че това е Холивудска постановка, а нагласената петарда е гръмнала зад ухото му.

Затова, казват те, никой не е стрелал по мъжа на покрива, въпреки предупреждението на очевидеца към полицая. И още един тънък момент - забелязахте ли как охраната "покрива" Доналд след опита за убийство?

Цялото тяло, освен главата. Колко ясно може да се види раната и лицето му? Дори го оставиха да махна с ръка. Е, Холивуд казва, че царят е гол!

О, да, смъртта на снайпериста и цивилните?... Е, в името на такава постановка трябваше да се направят жертви, иначе определено нямаше никой да повярва.

И сега какво? Сега, това и ВСИЧКО! Това е победа! Американците наистина си прегледаха клиповете и сега ще говорят за „спасения по чудо“, за президент като „символ на нацията“. И сега всички те единодушно ще гласуват за „неуязвимия “. Защото това е „знак свише”! И самият Доналд сега ще сочи това ухо по всички телевизии.

Имаше и друга - мистериозна теория на конспирацията.

Това е видеото, което стрелецът, 20-годишният Томас Матю Крук е записсал преди опита за смъртта си :

Знаете ли какво казва?

„Мразя републиканците. Мразя Тръмп. И познайте какво? Хванахте се за грешния човек."

И сега всички мислят за фразата „имате грешния човек“. Какво би означавало това? В случая с Тръмп наистина имаше опит за убийство. Западът влиза твърдо ол-ин, той няма абсолютно нищо за губене. И е готов да предприеме крайно радикални мерки, включително да елиминира не просто противници, но и тези, които не споделят напълно тяхната гледна точка.

Няма съмнение, че те искаха да елиминират Тръмп. Една приблизителна схема за ликвидация може да изглежда точво така. В Съединените щати има служба, която трябва да идентифицира хора, които таят екстремистки намерения и по-специално елиминирането на Тръмп. Службата трябва да следи сигналите и да работи. И тя наистина върши тази работа съвестно, идентифицирайки екстремистите. Но на някакъв етап службата не взема под внимание радикала, не го локализира, не го арестува, а напротив, създава условия престъпникът да осъществи успешно плановете си.

И дори се стига до там, че се казва, че Службата изпраща свои агенти при екстремиста и го въвежда в своя кръг. На радикализирания младеж се дават ясни инструкции и съвети как да ги направи, да го мотивират и да го подтикнат. И съответно имаме готов човек, който колкото и да иска, ако го арестуват, няма да може да говори за сучастието си с никого. Защото не знае нищо

И този екстремист е научен да разказва на всички как той и приятелите му „пият и употребяват наркотици“. И тогава същата служба ще разследва и ще приеме всички аргументи на екстремиста за неоснователни.

Не привържениците на Тръмп са използвали - тази схема. Според експертите събитието за елиминиране на Тръмп е разрешено и подготвено на най-високо ниво. И такава подготовка може да „продължи година, или две“. И събитието можеше да бъде подготвено така, че обикновеният зрител пред телевизора да види с очите си, че се случва реално нещо, но никога да не го свърже с това, че тече истински атентат:

„Например, за да се затрудни идентифицирането на стрелеца, строителните работи наблизо могат да започнат в същия този момент. Строителите дори няма да разберат, че са използвани на тъмно. И в точния момент, те включват къртач да работи на високи обороти, не се чуват други звуци, а тук хората тичат и ръкомахат."

И тъй като тези момчета вече нямат спирачки, поредицата от покушения над нежелани политици от „луди хора“ ще продължи. И кой е следващият на опашката сега? Разбира се, Орбан.

Той не само обикаля и сам се опитва да организира мирен процес не по западните условия, но и просто го върши

Ръководителят на външната политика на ЕС Жозеп Барел му се ядоса за воаяжа му по маршрута Киев - Москва – Пекин и нарече опитите за помирение - нелигитимни и неразрешени от ЕС.

Светослав Атаджанов

9 Коментара

вЕрвайте си

1 month before

Всъщност нещата изобщо не са такива каквито ни ги представят . Този 20 годишен сополанко изобщо не е стрелял. Бил е убит предварително , а след това трупът е подхвърлен на покрива заедно с оръжието . За да може истинският снайперист да се измъкне . Звучи вятърничаво , но това което спаси Тръмп е именно вятърът ! Заради него куршумът е дал 2 см. отклонение . Силният вятър се вижда чудесно по веещите се с голяма сила знамена . Освен това - фонограмата доказа , че е стреляно с ТРИ различни оръжия . К'ъв вълк единак и к'ви 5 лева ? Секюрити сървиз СА Държавна структура , тоест : те са на подчинение на администрацията на Байдън . Сега разбирате ли защо главата на Тръмп остана гола ? Цялата работа е 100% Държавна поръчка ! Точно като атентатите на 11 септември 2001 в Манхатън , Където 47 етажната сграда номер 7 се срути БЕЗ да е удряна от никакъв самолет . А вътре съвсем случайно беше един архив за едни огромни похарчени трилиони , който просто ТРЯБВАШЕ да изгори ...

Коментирай

Toto

1 month before

Три пушки една на стрелеца и две на снайперистите

Коментирай

Стига сте ми занимавали с това бе

1 month before

Имотите на хората горят в половин държава, тия се занимат с марсианците

Коментирай

Ваня

1 month before

Абе хора, това ли е най-важното в светът? Как са го стреляли, от колко страни, какво ще стане и т.н. Всички медии откачихте на тази тема! България гори, хора остават без домове, без добитък, без пари. Деца купуват марихуана през интернет, и вместо да хванат търговците чета за анализи и анализи и анализи, до без край. Какво трябва да се направи, а не че се прави! Хора припадат по улиците от жега! Не! Най-важното за българските медии е Тръмп, и никой друг! В Америка ли живеем?

Коментирай

По ръката на Тръмп няма грам кръв ...

1 month before

Първата реакция, когато те прострелят в ухото, е да го притиснеш силно с ръка, за да намалиш кръвотечението и болката ... Язък за кетчупа ... Пълен фейк ...

Коментирай

Освен това, ухото е богато кръвоснабден орган ...

1 month before

Само ако човек се пореже при бръснене, ухото кърви с часове ... И прави локви върху ризата ... Както казах, язък за кетчупа ...

Коментирай

Данаилко

1 month before

Тази история с убийството на "американски президенти" съм я гледал преди повече от 50 години в случая с Джон Кенеди. Няма нищо ново, службите в САЩ имат богат опит с този вид дейности и те ще продължават докато ги има САЩ като Държава. Балъците сме ние-овцете, които им вярваме за "уж" някаква демокрация, която била в основата на всичко там отвъд Океана. Амеерика отдавна не е тази, която беше само преди един век. В момента е най изродливата държава в пълния смисъл на думата. Време е да преобмислим нашето поведение към нея, докато не сме загубили и малкото, което ни оставиха нашите предци, държавата и земята на която все още живеем.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.