Да! Марина е истинска героиня! Тя е героиня, защото помогна на Русия да матира западната пропаганда с пешка!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-marina-e-istinska-geroinya-tya-e-geroinya-zashtoto-pomogna-na-rusiya-da-matira-zapadnata-propaganda-s-peshka/4360 SvobodnoSlovo.eu
Да! Марина е истинска героиня! Тя е героиня, защото помогна на Русия да матира западната пропаганда с пешка!

Много хора ми пишат и настояват за моя коментар по отношение на новата героиня Марина Овсянникова!

Да! Марина е истинска героиня!

Тя е героиня, защото помогна на Русия да матира западната пропаганда с пешка! За пореден път Русия изнесе урок на запада и му показа как се матира пропагандата, бълваща фалшиви новини!

Всеки, който разбира от телевизия, знае как се излъчват новини в държавна телевизия, особено в условията на военен конфликт и ужасяваща пропаганда! Дори Сашо Диков ползва този прийом за излъчване на предаването си!

Западът хвърли милиарди за производство на пропаганда, а Русия и великолепната Марина ги обезличиха с един брилянтен ход и цял свят сега гледа Русия. Цял свят сега разбира каква медийна цензура е наложена върху Русия, опитвайки се да гледа on-line Первый канал.

Марина с перфектно изиграната си роля обезличи фейковете за бременната девойка, която уж се намираше в "обстрелваната" от руската армия болница, която се оказа, че е военна база на фашагите! Марина е герой, защото помогна да бъде обезличена фалшивата новина, в която мощно се излъчваше образа на обстрелвано с американски ракети сирийско момиченце, но представено от пропагандата за украинско дете, ранено от руската армия!

Марина дори успя да обезличи и онзи фалшив филм, публикуван в профила на украинската рада (парламент) в Туитър, в който се показва "нападение" на Русия над Париж! Мощното оръжие на пропаганда върху зомбираните бе използвано брилянтно срещу него!

Марина е героиня, защото по брилянтен начин успя да обезличи западната пропаганда, която всячески се стреми да демонизира Русия, която едва ли не убива журналисти за щяло и нещяло и сега народите от запада ще бъдат тотално разочаровани, защото няма да видят нито бесило, нито гилотина, нито електрически стол! Изброените са атрибути за "хуманно" отнемане на живот в същия този запад!

А иначе трезво мислещите добре знаят, че Украйна разполагаше със стотици изтребители, които бяха обезличени за минути от уж немощната руска армия, която уж не можела да се справи дори с футболните агитки на Украйна!

Вие вярвате ли на пропагандата, която три десетилетия ни обясняваше колко сме добре, а ние все се чудехме защо ставаме по-зле? За да се подиграят с нефелната западна пропаганда някои мислещи хора са оставили една перфектна закачка към американците на профила във Фейсбук на Марина! Прочетете и вие тази закачка с автор Foxnews.

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.