Да напомня на нашия планктон, че ако се откажем от 3-ти март, значи трябва да се върнем към Турция. Нали така?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-napomnya-na-nashiya-plankton-che-ako-se-otkazhem-ot-3-ti-mart-znachi-tryabva-da-se-varnem-kam-turciya-nali-taka/4865 SvobodnoSlovo.eu
Да напомня на нашия планктон, че ако се откажем от 3-ти март, значи трябва да се върнем към Турция. Нали така?

Когато има яснота какво договарят отзад Путин и Байдън, веднага ще дам знак. Засега мъглата и пушилката са много големи и знам, че те предпочитат да е така, за да могат спокойно да обсъждат следващите развития.

Приказките на Запада са точно това - приказки.

Санкциите са паравана този път, зад който Западът ще се скрие, че губи и войната и играта. Само наивниците не разбират това, че тези санкции не правят нищо.

Не, не е вярно, правят, закопават глупаците като Радев и Идиотчето.

Много интересна новина.

Албания е инициирала ново заседание на СС на ООН. Знам защо. Защото следващата квазидържава, която ще бъде преориентирана, е Косово. Там ще има събития в близко време. Албания се страхува от това и е нервна. Разбират и там, че САЩ ще ги оставят по същия начин. Моята прогноза е, че до 10 години Сърбия ще си върне Косово!

Още нещо важно.

Засега държавата, която се намира в най-тежко положение разкрачена между чука и наковалнята, е Турция. Ердоган не може да реши на коя страна да застане. Няма и да може. Между другото, каквото и да избере, Турция, не само Ердоган, Турция, губи геополитическо значение и влияние. Това ще се види много скоро.

Това не е случайно!!! Турция е държава, която също залязва.

Сетих се да напомня на нашия планктон, че ако се откажем от 3-ти март, значи трябва да се върнем към Турция. Нали така?

Впрочем, само идиот си мисли, че като се откаже от нещо, което вече се е случило и ще го промени. Но в света на невежите е така.

Припомням също на планктона, че Кобургът Борис, пращящ от ум и красота, обяви война на САЩ и Англия! Единствен в света акт! Русофилите е България никога не са и помисляли за подобен ход. Така че не зная какво да кажа.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.