Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като да сложиш нацистко

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-slozhish-ukrainsko-zname-na-profilnata-si-snimka-e-kato-da-slozhish-nacistko/4890 SvobodnoSlovo.eu
Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като да сложиш нацистко

Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като да сложиш нацистко.

Ако хората, които развяват глупостите си по Фейсбук знаеха за какъв ужас става дума в Луганск, Донецк, Одеса и пост-майданска Украйна. Какви престъпления извърши украинското управление, каква пародия са шоумена Зеленски (забърсан от американците, точно както забърсаха тук Слави Трифонов), преди него Порошенко, нациста Яйценюк и цялата плеяда от американски марионетки, които избиваха собствения си народ, застрелваха деца, горяха бременни жени и издевателстваха садистично върху хиляди невинни хора....

За каква унищожена човечност става дума под цялата бездарна опаковка на либералната медийна пропаганда - ако хората знаеха това - щяха да умрат от срам. Няма по-голяма катастрофа от либералния ум, изпаднал в прелест.

Дори комунистите не бяха толкова интелектуално безпомощни, сърдечно бездарни и емоционални инфантили. Тук се развива мощно оглупяване и тотално подменяне на реалността с елементарни лъжи, хванати от телевизора и превърнати тутакси в дълбоки убеждения с нарцистична окраска.

Същите тези в повечето случаи се потрисат от "Ергенът" без да видят собствената си пошла и вулгарна поза на риалити борци за мир от Фейсбук.

Отдавна не бях се потрисал така от тоталитарна и масова несправедливост, която буквално задушава. Всичко това с напълно трезва глава в 1.30. Много е зле положението.

Явор Дачков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.