Дадем ли оръжие на режима в Украйна, губим свободата си!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dadem-li-orazhie-na-rezhima-v-ukrayna-gubim-svobodata-si/599 SvobodnoSlovo.eu
Дадем ли оръжие на режима в Украйна, губим свободата си!

Дадем ли оръжие на режима в Украйна, губим свободата си! Никакви, ама никакви доводи няма, с които да се оправдават днешните народни предатели за предстоящото решение, с което ще поставят Отечеството на колене.

След 81 години България ще застане отново на грешната страна. Не научихме уроците от историята си! Само ще припомня част от декларацията на Богдан Филов, прочетена на 1 март 1941 г. във Виена: “България вижда в пакта, сключен между Германия, Италия и Япония, инструмент на тая политика, която цели да даде възможност на народите да се развиват спокойно, за да засилят своето благосъстояние и да гарантират справедлив и траен мир. България влиза в Тристранния пакт, водена от желанието да сътрудничи, в рамките на своите възможности, за постигането на тая висока цел. Като верен партньор на Тристранния пакт България се надява да допринесе своя дълг, за да бъде въведен траен мир и нов по-справедлив ред в Европа.

“ Никаква разлика в поведението на тогавашните и днешните майкопродавци на Родината! Ратифицирането на Договора за присъединяване към пакта е станало с въодушевление и бурни овации, със ставане на крака и френетични викове. Очаквам да преживеем същите мигове на поведение от страна на съвременните предатели. Резултатът го знаем всички от историята.

Сънародници, не трябва да допуснем това предателство и въвличането ни в една чужда братоубийствена касапница на близки нам народи! Нашата роля е да подадем ръка и предложим посредничество за разрешаване на конфликта, а не да въоръжаваме едната страна, с което да го задълбочаваме и превръщаме в Армагедон!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.