ДАЛАВЕРАТА ЗАД ПАМЕТНИКА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dalaverata-zad-pametnika/53262 SvobodnoSlovo.eu
ДАЛАВЕРАТА ЗАД ПАМЕТНИКА

www.kevorkkevorkian.com

Дивата приватизация на Костов вървеше с пълна сила,

когато през август 1999 година взривиха мавзолея на 

Г. Димитров.

Обикновените „десни“ хора получиха своето утешение – и изобщо не се сетиха, каква гигантска далавера е в ход.

Те се радваха на събарянето на мавзолея – без да съзнават, че в същия момент ги ограбват/обедняват.

За тях радостта - а за фалшивите антикомунисти, които обяздиха 

„дясната“ идея – авантата.  

Рушаха едновременно мавзолея и комбината „Кремиковци“.

Мавзолея безплатно – комбината на свирепа аванта.

А сега каква далавера се спотайва зад искането за събарянето на Паметника на Съветската армия/ПСА?

Това е пак опит за приватизация, може би последен – сега пък на дясната идея.

Тя е разтерзана окончателно от разни фалшивци – и сега те са готови да се договорят и с първия срещнат шарлатанин, за да оцелеят.

За никакъв паметник не става дума – а за оцеляване.

Идиотска идея – като за рушители:

да построят отново мавзолея, който разрушиха – но в гигантски

размери - и да положат вътре Паметника.

Така най-сетне ще ги признаят за съзидатели

Кеворк Кеворкян 

21 Коментара

Синята барета

1 year before

Най вероятно сме потомци на фараоните. В Египет, всеки нов фараон много старателно е събарял всички статии на предишния фараон. Или поне ги е повреждал . Нищо не научихме от историята. И какво се случи със видния разрушител на мавзолеи, Евгени Бакърджиев? И с присъстващите Костов и Софиянски? Кармичен урок, както казва една видна астроложка.

Коментирай

Синята барета

1 year before

Шапчице, пуснали са околосветски круиз, продължаващ 3 години. Ол инклузив. За някакви си $ 90 000 . На година. За три години светът или ще се е свършил, или ще има нов ред. Като се върнем, ще видим. Другия вариант е в града на Мъск. Човека е купил парцел в Тексас, близо до Остин. Рай !

Коментирай

ankol

1 year before

Браво адекватно както винаги . А тези с украйнското знаменце да се скрият че се излагат смешници жалки!

Коментирай

ankol

1 year before

Браво адекватно както винаги . А тези с украйнското знаменце да се скрият че се излагат смешници жалки!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Господин, Синята барета, този град на Мъск в щата Тексас е на етап чертеж, като ония ф-ки. Климатът в щата Тексас е нещо ужасно. Даже индианците са избягали от там. А мисълта три години да ме клати някакъв круизен кораб не ми харесва. Че и пари искат… Няма нищо по-хубаво от моята Родина. Може и да е сантимент, но на мен ми харесва. И още нещо, много важно – у нас никога не е скучно…

Коментирай

Синята барета

1 year before

По темата - тези момчета от паметника отвориха вратите на Аушвиц и спряха газовите камери. А другите момчета построиха Стената и Чек Поинт Чарли.

Коментирай

copy - paste

1 year before

И се изтипоса на Хемус. Дето имал само договор за машини и материали. И ни показа как той СТРОИ. Но дръжката на микрофоня не го попита – А за труда на работниците ви заатите Вие от джоба ли си ги плащате, след като строите де факто без договар за стрителство. А как ги застраховате? Как им превеждате данъците и осигуровките в НОИ. Щото строите магистрала в СИВИЯ сектор на държавата ли?

Коментирай

copy - paste

1 year before

От няколко дена медиите вгорчават живота ни с интервюта с този субект и адвоката му-Менков. Накратко Велико е толкова смешен, простоват и зализан, че е неприятно да го гледаш и слушаш. А за адвоката му или добро или нищо, т.е. нищо!! Съветвам Велико да си изгледа интервютата и ако може да поправи начина си на говорене и да намали позите!! Прилича на Борисов от ранните му години. Имаше един Пилето или Градуса. Също толкова тъп и противен. Чудя се как тези хора стават милиардери…

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Те се радваха на събарянето на мавзолея –---Кеворкяне, я кажи нещо за обръчите от фирми. Ама този Велико, много прозт, ве… ама богат с много милиарди. И вика, че не познава Делян Пеевски? Ей тъй ни в клин, ни в ръкав. Ама за Боко Тиквата дума не обелва? Какви са тия бизнесмени, цял живот на държавна софра с обществени поръчки. Това е много далеч от истинското значение на бизнес и бизнесмен. Егати бизнесмените в тая страна..

Коментирай

Чака

1 year before

Учителя на "журналистите" в Бъгария !!

Коментирай

Шивач

1 year before

МТБП,ей един нормален в тази територия няма,всички са за Белене,за прасетата,но сварени при 114⁰С,да не заразят свинете,бах ти скапаната публика,Траш!

Коментирай

Rubber soul

1 year before

По троловете също могат да се правят изводи. Но аз ще добавя по темата и Елка Конст. която за една нощ премахна плочите на убитите антифашисти в София. Даже в Бухенвалд убитата Кръстана пострада пак . Плочата и срещу ап. на Блага Димитрова, за Жабата да не говорим - все кармични истории. Тези истории почват с Дим.Петков - разрушителя на джамии и църкви....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.