Държавната импотентност на борисовщината всекидневно изригват във всички сектори на администрацията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/darzhavnata-impotentnost-na-borisovshtinata-vsekidnevno-izrigvat-vav-vsichki-sektori-na-administraciyata/24632 SvobodnoSlovo.eu
Държавната импотентност на борисовщината всекидневно изригват във всички сектори на администрацията

Релацията "Слънчака", реализирана от Бойко и Валери, е много смешна и нелепа. Бойко поддържа коридата на Валери, понеже била в рамките на закона. Валери аплодира Бойко, защото Той го поддържа. И двамата се правят, че не знаят или не разбират същността на проблема. А проблемът е, че подопечните им агенции и служби просто не работят и това налага властта да имитира себе си чрез изцепките на Валери.

Колко би трябвало да си некадърен и некомпетентен, за да обясняваш на публиката, че като изземеш функциите на подчинените си, ти си блестящия управник? Ами, защо по дяволите, подчинените ти получават заплати, при това бюджетни и същия тоя бюджет плаща социалните и здравните им осигуровки?

Държавната импотентност и управленският стерилитет на борисовщината всекидневно изригват във всички сектори на администрацията. Защо Бойко и Валери не намерят лостове и средства, чрез които да накарат своята администрация да заработи и да бъде поне малко ефективна? Защото не могат и не знаят как да направят това. Защото назначената от тях армия от чиновници е некомпетентна и не в състояние да се справи със задълженията си. И защото това носи огромни доходи, поднесени под масата, на същата тая администрация.

Ако някой може, нека ме опровергае.

Уморих се.

Любомир Кольовски

Снимка на Любомир Кольовски.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.