Деградацията на организацията, наречена Евросъюз, е пълна, а въпросните двама еврошефове са най-доброто ѝ олицетворение

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/degradaciyata-na-organizaciyata-narechena-evrosayuz-e-palna-a-vaprosnite-dvama-evroshefove-sa-nay-dobroto-olicetvorenie/119075 SvobodnoSlovo.eu
Деградацията на организацията, наречена Евросъюз, е пълна, а въпросните двама еврошефове са най-доброто ѝ олицетворение

Неизбираните от никого висши еврошефчета Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен се видяха с Джо Байдън във Вашингтон. Всъщност по-точният глагол е, че бяха привикани на килимчето, за да се закълнат за пореден път във вярност на Големия брат, да кажат как безпрекословно ще изпълняват всичко, което им наредят американските началници. В този конкретен случай началникът казва как винаги и до края на света трябва да се помага на Украйна и Израел, а онези двамцата кимат с глава в пълно съгласие.

Това е най-добрата илюстрация на отношенията между ЕС и САЩ. ЕС е в ролята на безмозъчния слуга, който не може да върши нищо друго, освен да изпълнява заповедите на отвъдокеанския господар. Деградацията на организацията, наречена Евросъюз, е пълна, а въпросните двама еврошефове са най-доброто ѝ олицетворение. От тази гледна точка присъствието на България в ЕС е напълно естествено.

Нашите управляващи, подобно на тези в Брюксел, също нямат никакво достойнство и никакво самоуважение. Единствените черти, която притежават, са подмазвачеството и слугинското поведение по отношение на еврошефовете. Тези урсули и мишели трябва да се чувстват много щастиви, когато виждат, че има и по-големи подмазвачи от тях.

Петър Волгин

7 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

"Старицата, която е родом от Кубрат дишаше като риба на сухо през устата, на моменти дори изплезваше език и долната ѝ челюст увисваше застрашително. При все, че е в пенсионна възраст, Лили продължава да се облича като тийнейджърка." - Уйкенд, Ива Николова за бившата снаха на Пеко Таков.

Коментирай

Геновева многострадална

преди 6 месеца

Вече няма никакво значение как ще се гласува. Герберската мафия е в любовна прегръдка с тези които уж щяха да променят България. Боклуци!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Чудя се какво смислено може да се напише като коментар под тази статия... Не ми идва на ум никакъв виц, даже... Гледах новините по БНТ. Галя Крайчовска едвам си стои на краката, ще падне всеки момент. Прогноза за времето, Терзийска - една с огромен задник, закрива цяла източна България от картата. Мюмюн говори за спорт, а Сойер седна и столът се счупи.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

- Tате, тате, какво е кул? - На английски cool значи нещо готино, което всички харесват и искат. - "Добле" тате..., мелси, лазблах...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Урсула фон дер Лайен се явила на интервю за работа. - Госпожо, във Вашето СV пише, че имате 7 деца. - Да. - А с ръцете си нещо умеете ли да правите?

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Разни високо интелигентни коментатори тук и патриоти, разбира се, мълчат като детеродни органи, демек като -утки и не смеят и две думи да напишат тук. Мишоци...

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Гинеколожката със седемте копелета дали знае кое от кой извратеняк ?То трябва да си извратеняк,та да заплодиш тоя крокодил!А педалчето с очилцата гледа някой да се прежали!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.