ДЕН 31 ОТ ВОЙНАТА: В България: Всичко в колонията върви по план

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/den-31-ot-voynata-v-balgariya-vsichko-v-koloniyata-varvi-po-plan/4089 SvobodnoSlovo.eu
ДЕН 31 ОТ ВОЙНАТА: В България: Всичко в колонията върви по план

ДЕН 31 ОТ ВОЙНАТА:

В България:

Смелият Ивайло Мирчев си стяга багажа за фронта, за да подпомогне смелият братски украински народ и бедни украинки. Поради наличието на много багаж, вече 31 дена не успява да тръгне. Но ще го направи! Веднага, щом си стегне багажа.

Ристе преговаря на Козяк колко ще му платят допълнително като бонус за участието в мирното шествие за Украйна и допълнителнителната работа на демокатичните тролове в Интернет.

Борисов се опитва да си договори среща с Мустафата и да обещае, че вече много ще слуша, ако може да го върне на власт.

Гешев си пие кафето и вниматлно анализира международната и вътрешна ситуация, като е в готовност да арестува Борисов или Петков в зависимост от наклона на силите.

Карадайъ яде баклава и мисли как да защити позицията на ДПС пред Ердоган и какво може да изкяри от ситуацията.

Кирил Петков яде паста от моркови и е безкрайно доволен от себе си, прави си няколко селфита със сладкиши от насекоми и отива при Лена, която го разбира.

Радев се крие от благоверната си и се опитва да реши без нея дали му се пие кафе или не му се пие. Решава проблема, като се обажда на Соломон Паси, който въвежда ред в хаоса.

Янев е силно изнервен, защото нито са му казали как ще се казва партията му, нито кога ще му я дадат. Изпада в размисъл, дали за пети път днес да отиде на Козяк.

Лорер брои усвояването в министерството си и кротко се усмихва. Всичко върви по план. Пише доклад до Мосад и до Шинбет с радостни похвали за успехите си.

На Козяк не всичко е спокойно. Мустафата мъгляво предполага, че нещо не е както трябва, но не успява да установи какво. Вижда Кирил Петков през прозореца, въздъхва с отегчение и го вика, за да му връчи инструкциите. Остава с усещането, че нещо се е прецакала с човека.

В руското посолство са стегнали багажа и очакват решението на българските власти с леко веселие. Дипломат се опитва да разсее напрежението и започва да прожектира видео с български политици, посещаващи Козяк. Всички са доволни. Посланик Митрофанова се подготвя за поредното изказване, с което да вбеси американското правителство в България.

На улицата хората недоумяват дали са си в тяхната държава. В магазините е ужас. В банките - два ужаса! В телевизора - Кирил Петков. Депресията е навсякъде. След това виждат клет бежанец с "Ланд Роувър" - новичЪк /да не го сбъркате с новичОк/ и се успокояват, че поне са помогнали на клетите бедни украинци да се нахранят и избягат от ужасите на правосъдието.

Всичко в колонията върви по план. Войната продължава.....

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.