ДЕН НЕ САМО НА ПРЕДАТЕЛСТВО, ДНЕС БЕШЕ ДЕН И НА БЪЛГАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/den-ne-samo-na-predatelstvo-dnes-beshe-den-i-na-balgarite/3208 SvobodnoSlovo.eu
ДЕН НЕ САМО НА ПРЕДАТЕЛСТВО, ДНЕС БЕШЕ ДЕН И НА БЪЛГАРИТЕ

Правителството, назначено от американското посолство и верните лакеи в парламента на Козяк, днес взеха опозоряващо България решение за военнотехническа помощ за Украйна. Никой от тези национални предетали не се вслуша в думите на българския народ. Въвлякоха ни заради пари и постове във война. И обявиха война на собствения си народ!

Но днес българите показахме, че сме лъвове, макар и малко пооскубани и току-що събудили се, НО ЛЪВОВЕ. Българите излязоха на протест, като допреди малко защитиха паметника на Съветската армия от укронацистит, които искаха да го осквернят, като го покрият с украински знамена. Българите знаем и помним историята си и няма да позволим на нацисти да я подменят. Под дъжда, разделени от полиция, казахме какво мислим за националните предатели. Иво Инджев, Соломон Паси, Александър Йорданов, Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Кирил Петков, Асен Василев и прочие безродници, продадоха българите за постове и власт!

Днес видях млади мъже и жени, застанали редом със старци и малки деца, да пеят химна на България и да защитават българската земя. Днес видях как БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ. Днес видях, как българските лъвове насметоха хиените, които последните десетилетия ни се качиха на главите!

И едно ще кажа на нацистите - много сбъркахте. Българите може да забавяме, но не забравяме! Ние няма да позволим да ни вземете нашата България! ЗАЩОТО ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! Нашата земя, нашата Родина, нашите деца, нашата история, нашата гордост! И ще я защитаваме срещу всеки един предател, пратен от Америка за България и САЩ! Ще я защитаваме срещу всеки грантаджия и продайбългерианец! Ще я защитаваме срещу мравини и дъбъли, срещу всеки, който забрави род и Родина!!!

Да живее България! Битката ще е тежка, но победата ще е наша!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.