Депутатските заплати се увеличиха, ей тъй, между другото, с 500 лева

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/deputatskite-zaplati-se-uvelichiha-ey-tay-mezhdu-drugoto-s-500-leva/12734 SvobodnoSlovo.eu
Депутатските заплати се увеличиха, ей тъй, между другото, с 500 лева

Депутатските заплати се увеличиха, ей тъй, между другото, с 500 лева и Коледата им вече е уредена с няколко хиляди лева бонуси. Съдиите и прокурорите не изостават и също си гласуваха по няколко заплати бонуси - да си имат. Свършили са много работа, също като депутатите и понеже общественото доверие в тях е огромно, това предполага и огромни доходи - като признание за перфектна служба на мафията, пълно върховенство на беззаконията и неразделна работа на трите власти. В един общ юмрук срещу гражданите!

По-важното е, че от националния ни телевизор и в "Панорама" един виден професор по близко минало /каквото и да означава това/ ни се скара, че не ценим демокрацита, която видите ли, сме получили даром. Няма кой да му каже на този човечец, че там където няма разделение на властите и върховенство на закона, няма и демокрация, пък и никога не е стъпвала. Но, така са професорите, каквото каже властта - това е!

Мафиотската власт взима кредити, краде и раздава наляво и надясно, за да уреди бъдещото си управление. Тези държавни дългове увисват като воденичен камък на врата на всеки от нас и така до гроб. Проста работа.

На обидно прости хора.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.