ДЕСЕТТЕ ПРЕДИЗБОРНИ СЛОГАНА НА ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/desette-predizborni-slogana-na-gerb/44198 SvobodnoSlovo.eu
ДЕСЕТТЕ ПРЕДИЗБОРНИ СЛОГАНА НА ГЕРБ

1.Всички са маскари.

2.Кирил и Асен не могат да боядисат това, което Бойко построи.

3.Може да сме крадци, но не сме шарлатани.

4.ПП съсипаха България. Борисов ще я изкара от блатото.

5.Ние сме евроатлантици. Промяната са русофили.

6.За шест месеца Петков и Василев откраднаха повече, отколкото ние за 12 години.

7.Мата Хари не е Лена.

8.С Корнелия ще се разберем след изборите по мъжки. Делян е с нас.

9.Гешев е радост. Киро е мъка.

10.Печелим изборите и си връщаме България. Заедно с кюлчетата и пачките.

Vladimir Tanev

10 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Обстоен и задълбочен анализ -обновен. Аз и моята приятелка, Муцинка, пихме по кафенце и направихме следното заключение: Имаме нова тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ДПС. Правителство ще има с третия мандат, връчен на НДСВ. Янев и Славиту – вън от парламента. ДБ, ПП и Възраждане ще го играят сърдита опозиция… опитът за промяна и изчегъртване завърши безславно. Заключение – аз или съм много тъпа или съм гениална… моя Спиридон ми направи малка забележчица – ГЕРБ – 70 места, БСП - 29 места и ДПС - 41 места… 140 парчета и пей сърце… др. Нинова става премиерка, защото е консенсусна.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Когато България се "възглави" от прослувутата Тройната коалиция на Царя, Станишев и Доган, си задавах въпросите: Какво не можа да запомни този народ? И Какво, всъщност му трябва на този народ? Имаш в обозримата си история - 500 години турско робство, каквото и да е - робство е! Кобургите с две национални катастрофи и трета, спасена благодарение на обърнатата палачинка през 1944! И "45 години стигат" - времето против което плюем и до днес! И ти гласуваш, наследниците на всичко което си отрекъл, да направи коалиция и да те управлява! Така, че днес нищо не може да ме изненада! А, и да признаем Поета: " Не сме народ, а мърша".

Коментирай

Искра Фидосова

преди 1 година

Господин, Генчо Гунчев, ами като не Ви харесва Боко тиквата – сменете го, победете го на избори. Ако така не става, врътнете му един к-рвенски номер. Аз ли да Ви уча как се прави. Не можете, защото сте аматьори и бездарници. Гешев бил виновен. Ами сменете го. На зла круша, зъл прът, казваше баба ми. Имало купени медии. Ами купете ги Вие, бе… На готово никой нищо не дава. Всичко става с пари. Мама на тате вече не дава без пари. Трябва и много акъл. Боко Тиквата беше казал веднъж една мъдра мисъл за това, на какъв човек какво се набива. Ами като сте прости… ------за това, че Ви написах моите мъдри мисли, дължите ми 100лв. аре, със здраве…

Коментирай

Йоана Левиева Сойер

преди 1 година

Боко тиквата го засърбял нещо задникът и той решил да види на огледалото какво е. Събул си гащите, отишъл до огледалото, навел се с гръб към него и оглежда. По едно време усеща, че членът му започва да се надига. Обърнал се към него: - Спокойно, спокойно! Това е нашият задник.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Кой идиот назначи на работа в БНТ журналистката Йоана Левиева Сойер, дъщерята на Искра Фидосова? Това е провокация на Боко тиквата, май.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Госпожа Искра, нещо за Бойко да съм писал?

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

И второ, ти е без пари да ми даваш - все тая!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.