Днес стотици се събрахме пред министерски съвет и изразихме своята подкрепа за генерал Стефан Янев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-stotici-se-sabrahme-pred-ministerski-savet-i-izrazihme-svoyata-podkrepa-za-general-stefan-yanev/4809 SvobodnoSlovo.eu
Днес стотици се събрахме пред министерски съвет и изразихме своята подкрепа за генерал Стефан Янев

Днес стотици се събрахме пред министерски съвет и изразихме своята подкрепа за генерал Стефан Янев. На протеста присъстваха много учени, интелектуалци, професори, генерали и сержанти от резерва, както и много български майки и бащи. Всички остро осъдихме недалновидната и слугинажна политика, която провежда Кирил Петков.

Протестът бе спонтанен и израз на свободната гражданска воля срещу безскрупулното поведение и еднолични решения на Петков. Кирил Петков се изплаши и не се срещна с гражданите, които му потърсиха сметка изцепките през последните дни, както и каква военна помощ е решил да предоставя на Украйна?

Хората искаха да знаят чии интереси защитава Петков - тези на съюзниците си или тези на българския народ? Хората призоваха и Корнелия Нинова да даде отговори, но нито тя, нито Кирил Петков намериха смелост да се срещнат с хората и да ги погледнат в очите!

Протестът продължава утре в 11.00 часа пред Народното събрание!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.