До 48 часа артистът Зеленски ще бъде свален. Части от украинската армия изоставят неговата страна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/do-48-chasa-artistat-zelenski-shte-bade-svalen-chasti-ot-ukrainskata-armiya-izostavyat-negovata-strana/4936 SvobodnoSlovo.eu
До 48 часа артистът Зеленски ще бъде свален. Части от украинската армия изоставят неговата страна

До 48 часа артистът Зеленски ще бъде свален. Части от украинската армия изоставят неговата страна. Щом украинските олигарси не стоят зад него, няма какво да говорим. Важно обаче да се види, че никакъв Запад и никакво НАТО не стоят нито зад него, нито зад Украйна! Следващият път, когато някой тръгне да си продава Запада и НАТО-то, имайте го предвид!

Ще видим как ще се реши въпросът с ръководството на Украйна в непосредствено близкото бъдеще.

И като кажат - Ама сега ще свалят американската марионетка и ще я заменят с руска! Абе хора, то се видя, че Украйна изобщо не е била държава буквално, видя се, че там никакви политики не са водени, освен пропагандата срещу Русия.

Ще кажа.

Ами вижда се как Западът си е превърнал Украйна в плацдарм за инвазия в Русия. Извинявайте, ама съвсем очевадно е, разсипана народност, икономика нула, корупция до небето. Каква руска марионетка бълнуват някои? Украйна ще бъде прибрана между Русия, Полша и Унгария.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.