До Кирчо, Асенчо и всички кресльовци, считащи се за умни и красиви, не си играйте на войници!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/do-kircho-asencho-i-vsichki-kreslyovci-schitashti-se-za-umni-i-krasivi-ne-si-igrayte-na-voynici/3340 SvobodnoSlovo.eu
До Кирчо, Асенчо и всички кресльовци, считащи се за умни и красиви, не си играйте на войници!

До Кирчо, Асенчо и всички кресльовци, считащи се за умни и красиви, не си играйте на войници! Малко по-обрани бъдете в изказа си и репченето! С нежните и меки ръчички държали ли сте оръжие?

В розовите ви сънища кой знае какви руски демони ви се привиждат!? Не имплицитно, а директно и категорично ще ви го кажа, че Русия със своята армия и народът на Донбас ще победят и ще въдворят ред и демокрация в многострадална Украйна! Истината и правдата са на тяхна страна.

Режимът на Зеленски е противонароден и води политика на геноцид спрямо половината от населението от години назад във времето. От човек, служил и служещ на България и мирисъл барута на бойните полета в Ирак и Афганистан.

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.