Добро утро, Кире... Наспа ли се, мамин той?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dobro-utro-kire-naspa-li-se-mamin-toy/3276 SvobodnoSlovo.eu
Добро утро, Кире... Наспа ли се, мамин той?

Добро утро, Кире...

Наспа ли се, мамин той?

Гледам, че последно време си навит на всичко за Украйна и украинските бежанчета. Така е, чадо. Треа се помага на бежанчетата. На Украйна ша дадем оръжие, че да продължи трепането още дълги години. Нали треа бежанчетата да поостанат неколко години, па неколко поколения, па да ни изгонят нази от България.

То се видело, че така как си ръгнал, ще пращаме оръжие на зелената фланелка, ама друго ме притеснява. Щом си рекъл да гледаме у переспектива, то треа и за бежанчетата да се помисли, че ще има бая да си хортуват при назе.

Едно приятелче ми подшушна, че украинките ша излязат на протест, че са останале без ласки. Ония ден протестираха и сакаха оставката на Президента, но пък това не е у твоите правомощия. Така де, ама промените у законите са у теб. Викам си, да предложиш промени у нашио закон, и да задължиш сите български мъже да обслужат украинките с ласки и друго, че както ти рекох, скоро и за това ще пропищят и ще искат от нази.

Прави са. Треа да има съпричастност към страданията на бежанчетата, нали тъй? Ша треа са жертваме. И да не забравиш у законю да посочиш, презервативите от нази или от бюджета. Както и как ще процедираме, те нази или ние тех.

А, и кво стана с магнитчетата?

Поздрави: Мажд Алгафари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.