Докога в България грешниците ще имат властта да съдят праведниците?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dokoga-v-balgariya-greshnicite-shte-imat-vlastta-da-sadyat-pravednicite/24597 SvobodnoSlovo.eu
Докога в България грешниците ще имат властта да съдят праведниците?

Посттоталитарната ни съдебна система, образувана от напълно мухлясали мозъци/стари и млади/, обслужващи първобитни души, е на път да предизвика гражданска война. Тези завършени нещастници, облечени в държавни тоги, нямат съзнание, че вървят по тънък лед и остава много малко време той да се спука. Липсата на справедливост в едно общество и чувството за обреченост на една личност могат да отключат такива събития, каквито и най-пъргавият ум не може да си помисли. И в крайна сметка, докога в България грешниците ще имат властта да съдят праведниците? Колко дълго може да продължи съществуването на подобно обществено бунище?

.......................................................................................................

Петко от Лясковец е вече с доживотна присъда, без право на обжалване. Лудият Петко, както го наричат съгражданите му! Чакърът пък е в гробищата, лудата глава, както го знаят всички. Лудите!?

.......................................................................................................

Когато хората с психични отклонения в едно общество започват да стават мъченици на здравите психики, за да оправдаят действията на престъпни и некадърни властници, започвам да се питам кой точно е лудият? Този, който се е родил такъв или некадърника, поставен на държавната трибуна, който не спира да погубва човешки съдби и животи! Кой?

Зетят Лазаров, тогавашен главсек на МВР, е вече политик! Зализан патреот-чекист с неясна никому болшевишко-съветска ориентация или назначен на поредната сцена шут, който се преражда в нова роля!? Кой е всъщност този човек, който използва мученето като основна комуникация със себеподобни?

И кой има вина, че някои "специални" части отиват на работа недоспали, нерядко подпийнали и с неясни заповеди и план, спуснати по напълно престъпен начин от лица с политическо назначение?

Кой трябва да отиде в затвора? Некадърникът или лудият - това е въпросът. А дали ще ми отговори някой - вероятно не, защото в страната на мафията нищо не такова, каквото изглежда, но винаги е подчинено на престъпни правила. И не се съмнявайте за миг, че това, което ви казвам е истина. Всяка истина звучи стресиращо и преувеличено, затова тези, които я изричат са подпечатани с черен печат. Също като преди 2 000 години! Някои неща не се променят. Но, за да се разкрие красотата и силата на истината, която буквално ще помете всички служители на лукавия, първо трябва да платим немалката й цена...

Николай Марков

Свързано изображение

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.