ДОЛУ РУСКАТА САЛАТА, БАЙДЪН ФОРЕВЪР!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dolu-ruskata-salata-baydan-forevar/4757 SvobodnoSlovo.eu
ДОЛУ РУСКАТА САЛАТА, БАЙДЪН ФОРЕВЪР!

Изумена съм, че още не са забранили руската салата! Възмутително и огорчително! Руската салата е проводник на путинофилски интереси в България! Водката и сельодката са оръжия на врага! Болшой театър е болшой агент Кремля!

Всичко руско - забрана! Само Америка форевър!!!!

В знак на съпричастност и подкрепа към господаря им, предлагам на психодесните, управляващи държавата, да ядат само замразено 20 годишно американско месо, да тъпчат банани и да правят прайдове. Да си сложат портрет на Байдън над леглото и да четат по три молитви на ден пред портрета му! Да си пускат поне три пъти на ден американския химн, а на колите си да закичат американското знаме, поне да се вижда чия колония сме!

Предлагам също така да се направи списък с правоверните психодесни държави, списъкът да се одобри от Киро Мустафата и от самата Мустафата, като останалите посланици бъдат изгонени, и без това явно са агенти на Путин, след като не се включват в санкциите.

Предлагам също така повече избори да няма, и без това само пари харчим, а резултатът е ясен. Направо Мустафата да прави списък със следващите български правителства, те да ходят на Козяк да полагат клетва на колене пред американското знаме и да свършва тая мъка с играта на демокрация и парламентаризъм!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.