ДРАГА МИ СИЙКЕ, Как сте днес, бе котенце?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/draga-mi-siyke-kak-ste-dnes-be-kotence/4154 SvobodnoSlovo.eu
ДРАГА МИ СИЙКЕ,           Как сте днес, бе котенце?

ДРАГА МИ СИЙКЕ,

Как сте днес, бе котенце?

Аз съм малко заета и няма да ти пиша дълго, ама само да те питам: този престъпник Асен Василев вие ли ще дойдете да си го вземете или аз да ви го донеса.

Щото да не се разминем по пътя ние с теб, скъпа ни Сийке в таз бързана...

И мойте поклони, успявате да борите пръстъпността с изключителни темпове. Още не получили сигнала от буден гражданин, който впрочем трябва да разследвате, а не да водите корспонденция с него и вие, скъпа моя Сийчице вече сте успяли да подгоните престъпника.

Щото в едно сте прави вие от прокуратурвата и нейните спец части - ако вие не ни разследвате, то ние ще ви разследваме.

Затова скъпи ми Сийчице, действайте бързичко и както вие умеете -качествено. Намерете престъпника и го дайте на съд! Това ще е голям успех за вас, щото нали знаеш, за първи път ще ви се случи.

Очакваме ви с широко отворени обятия! Таза последната дума може и да не знаеш какво е, щото не знам в югозападния дали сте я изучавали.

Ама скоро ще ти остане доста свободно време, па като грабнеш един речник на чуждите думи в българския език, па като се развъртиш, па като обучиш и подопечния си... Цена няма да имате!

Щото в едно няма спор, чудесна двойка сте си.

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.