Ебаси крадливите говеда

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ebasi-kradlivite-goveda/12877 SvobodnoSlovo.eu
Ебаси крадливите говеда

10 ноември мина и замина, но агент Буда и проклетата му пасмина разбойници продължават да управляват иначе европейска държава. Така решила, уви, дважди проклетата геносин Меркел!

----------------------------------------------------------------------

Аз пък съм малко притеснен не за своето, а за психическото здраве на министъра на здравеопазването, който толкова се е вживял в ролята на Кашпировски, че много скоро ще започне да лекува ограбените от гербаджийската му компания граждани, директно през телевизора. Какво друго да прави, хоро ли да играе?!

------------------------------------------------------------------------

Имате двойна бронхопневмония, тежки хронични заболявания, нужда от хемодиализа, онкологични проблеми, ковид, патологична бременност, не чувате и не виждате, имате сърдечни проблеми, нуждаете се от интезивни грижи, сексуални смущения, пълна парализа, прединсултни и прединфарктни състояния, минал е влак през вас след катастрафа - пускате телевизора и професор д-р министър Кашпировски ви оправя немедлено - същински магьосник Мерлин от приказките за подрастващи.

Търсите лекарства в аптеките, които не съществуват там - пускате телевизора и разбирате от министъра, че лекарства има в излишък и само кратък миг ви дели от придобиването им, но не веднага. Вие отново сте спасен и трябва да сте благодарен, благодарен и благодарен... на Бойко - не на министъра, защото и д-р Кашпи не е застрахован да получи шут в задника от златния крал на силно отровните полуевропейски скорпионите.

Искате болнично лечение - имате го!

Включвате телевизора и Кашпата ви изпраща в която искате болница, защото такива имало в излишък. Ако пък се случи, че умрете - вие сте си виновен, защото просто не сте си включил телевизора. А всичко е под контрол.

Ебаси крадливите говеда.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.