Единственият адекватен министър от нашето правителство на този етап е министъра на отбраната Стефан Янев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/edinstveniyat-adekvaten-ministar-ot-nasheto-pravitelstvo-na-tozi-etap-e-ministara-na-otbranata-stefan-yanev/4893 SvobodnoSlovo.eu
Единственият адекватен министър от нашето правителство на този етап е министъра на отбраната Стефан Янев

Единственият адекватен министър от нашето правителство на този етап е министъра на отбраната Стефан Янев.

Изключително опасно е поведението на марионетките от ДБ, за които се знае, че са най-обикновени слуги на янките! Същите тези марионетки правят всичко възможно да тласнат и България в този конфликт между братски народи!

Гледам сега новия шиши, който си няма хал-хабер от дипломация и военно дело с невероятна злоба да иска оставката на Стефан Янев, само защото Янев като български генерал цели да предпази държавата ни от това, което всички виждат, че се случва на изоставена Украйна!

Фактите са повече от очевадни, всички лицемери са уж много загрижени за Украйна, но всички са се изпокрили!

Дори Зеленски разбра, че е използван и излъган. Сега той има един правилен ход и той е капитулация! Само по този начин ще се спре най-страшното!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.