Елеонора Митрофанова не е случаен човек. Тя е славянофил, личен избор на Путин за посланик в България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/eleonora-mitrofanova-ne-e-sluchaen-chovek-tya-e-slavyanofil-lichen-izbor-na-putin-za-poslanik-v-balgariya/4091 SvobodnoSlovo.eu
Елеонора Митрофанова не е случаен човек. Тя е славянофил, личен избор на Путин за посланик в България

Елеонора Митрофанова не е случаен човек. Тя е славянофил, личен избор на Путин за посланик в България. При това от личната му квота дипломати. Следователно това, което тя говори и прави, е глас на Владимир Путин за България!

Хайде сега си преведете какво казва Путин на българските управляващи Кирчо и Руменчо, които стърчат от полата на Херо Мустафа чрез Елеонора Митрофанова! Също така си преведете какво разбира Путин за българите. Искам специално да кажа, че това е причината, поради която на Митрофанова и наложиха тежък дипломатически блокаж в България, това че е личен представител на Путин.

Но в същото време искам да кажа, че тя е изключително силна позиция, която няма да може да бъде изместена. Почти съм сигурна, че ще се опитат да я махнат и няма да успеят. Тази жена не е случайна и което говори никак, ама никак не е случайно! Че се "бърка" във вътрешните работи на България пък абсолютно по никакъв начин не е случайно. Дали прави впечатление, че на наша територия се сблъскват две жени от името на двете сили? Съвършено неслучайно.

Ако Митрофанова се бърка, какво да кажем за Мустафа, която е навсякъде? И лично командва българските министри.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.