ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА ПАКТА ЗА МИГРАНТИТЕ! ЗА БЪЛГАРИЯ ТОЙ Е МНОГО ОПАСЕН!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/evropeyskiyat-parlament-glasuva-pakta-za-migrantite-za-balgariya-toy-e-mnogo-opasen/131423 SvobodnoSlovo.eu
ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА ПАКТА ЗА МИГРАНТИТЕ! ЗА БЪЛГАРИЯ ТОЙ Е МНОГО ОПАСЕН!

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВА ПАКТА ЗА МИГРАНТИТЕ! ЗА БЪЛГАРИЯ ТОЙ Е МНОГО ОПАСЕН! 

Вчера Европейският парламент е приел т.нар. "Мигрантски пакт", в който уж всички държави от ЕС щели да имат обща политика по отношение на прииждащите от Азия и Африка десетки милиони, предимно млади мъже. 

Новият пакет за убежище и миграция беше приет до голяма степен с гласовете на депутати, свързани с Европейската народна партия, социалистите и демократите (S&D) и Renew Europe. 

Текстът на документа е пълен с всякакви празнодумия, скудоумия и откровени безсмислици и очевадно е писан под влияние на глобалисткото лоби в ЕС. 

За нас, обаче е главен един негов раздел:

"...да се подпомогнат държавите от ЕС, подложени на миграционен натиск, другите държави членки ще трябва да дадат своя принос, като преместят кандидатите за убежище или лицата, ползващи се с международна закрила, на своя територия, като участват финансово или като предоставят оперативна и техническа подкрепа..."

Просто казано, това означава, че западноевропейските държави, като Франция или Германия или Холандия, ще могат да прехвърлят мигранти на изток, включително и у нас, на някакъв квотен принцип, който, разбира се, ще се определя в Брюксел. 

При това, в държави като България или Румъния ще бъдат изпращани и мигранти влезли и в предните години. 

Гласовете на патриотичните и консервативни депутати в ЕП, че мигрантите не трябва да се разселват из цяла Европа, а да се връщат там, откъдето са дошли, не бяха взети под внимание.

Не е трудно да си представим какво може да се случи у нас, ако ни докарат тук дори и само 1.5 % от общоевропейските мигранти, тъй като населението на България е горе долу толкова спрямо населениото на цял ЕС. Това в цифри ще е някъде около 450 000 души, тъй като днес в ЕС има над 30 милиона легално или нелегално живеещи граждани на страни извън ЕС, тоест - мигранти, и в това число не влизат украинските такива. 

Лично аз не мога да си представя какво ще се случи у нас ако се изсипят близо половин милион сенегалци, малиици, пакистанци или афганистанци. Очаквам вашите мнения по въпроса.

Иван Спирдонов

4 Коментара

Милчо

преди 2 седмици

Ю.Корея е с територия 20х.кв.км по-малка от България.Там живеят 50млн,без да гледаме другото.В нашата празна и опоскана територия има място за едни 10млн. мамелюци...Хубавото е,че сме толкова калпава държава,та не искат да стоят тук.Накрая,ще останат 1млн.българи и4-5млн.турци и цигани,на които тази държавна организация им харесва ми.

Коментирай

Лакота

преди 2 седмици

А бе що се кахъри те...имаме доста хотели ....част от тези пришълци на безплатна издръжка на Черноморието от народа...е, ако някои искат да работят, добре, де. После ..за нула време ще се подобри раждаемостта. А ние, понеже сега нЕма граници...ей я Сахара, мЕсто много, ще се засели е там, търпелив народ сме. Пък и знаете ли в Западна Европа колко много болни и възрастни хора чакат да им бъдат мити ду...ерата. Ха със здраве!

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 2 седмици

Никой не сме канили, никой не приемаме!!! Който ги е канил, да се оправя!!! Ще започнат улични боеве в България, и ще ги изгоним до един, ей така както сме търпеливи и гостоприемни, ще ги изгоним до един!!! Та така, нека само да ги изпратят, всичко си има граници!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.