Формацията на Петков и Василев спечели изборите заради рейтинга на Радев и служебния кабинет

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/formaciyata-na-petkov-i-vasilev-specheli-izborite-zaradi-reytinga-na-radev-i-sluzhebniya-kabinet/4579 SvobodnoSlovo.eu
Формацията на Петков и Василев спечели изборите заради рейтинга на Радев и служебния кабинет

Извън темата за войната.

Циркулацията в българската политика:

Президентът Радев назначи Янев за служебен министър председател, а прокситата на Прокопиев - Петков и Василев за министри в служебния си кабинет.

Формацията на Петков и Василев спечели изборите заради рейтинга на Радев и служебния кабинет, като Янев бе назначен за министър на отбраната в коалиционния кабинет. Преди дни Петков уволни Янев, а той обяви, че ще прави партия…

Извод: Съюзът между Радев и Прокопиев приключи, като Радев се опитва да се разграничи плавно от правителството на Петков- Прокопиев, за да запази рейтинг и да продължи да е фактор в политиката, като създаде свой нов политически проект.

Проблемът на Радев, Янев и бъдещата им партията е, че са пряко свързани и отговорни за управлението на сегашния кабинет и няма да могат да убедят избирателя, че не носят отговорност за все по-осезаемия провал на това правителството.

А проблемът на нас, българите е, че евентуалния провал на сегашното правителство може да върне ГЕРБ и ДПС на власт, но… дано българския избирател има памет, а не е телевизионен… приемник!

Светльо Витков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.